Καβγάς Μουρούτη με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Θάνο Δημάδη μέσω twitter - iefimerida.gr

Καβγάς Μουρούτη με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Θάνο Δημάδη μέσω twitter

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαδικτυακή αντιπαράθεση είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στις Βρυξέλλες Θάνο Δημάδη με αφορμή τον τρόπο καταβολής της δόσης των 44 δισ. ευρώ.

Ο καβγάς έχει μάλλον ιστορία αφού ξεκίνησε στις 9 Νοεμβρίου όταν ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ μετέδωσε για πρώτη φορά την πληροφορία προερχόμενη από ανώτατο αξιωματούχο του Eurog-working Group ότι η καταβολή της δόσης των 44 δισ. ευρώ θα γίνει τμηματικά και υπό πολύ σκληρή εποπτεία από τους Ευρωπαίους.

Εκείνη την ημέρα ο Γιώργος Μουρούτης αμφισβήτησε την πληροφορία μέσω Twitter ισχυριζόμενος την ανωνυμία του αξιωματούχου που έδωσε την πληροφορία.

Ο Θάνος Δημάδης επανήλθε σήμερα, δύο εβδομάδες μετά, τουιτάροντας στον Γιώργο Μουρούτη αντίστοιχο δημοσίευμα έγκυρης ιστοσελίδας που μετέδωσε σήμερα την ίδια πληροφορία περί τμηματικής καταβολής της δόσης.

Ο Γιώργος Μουρούτης υποστήριξε ότι η πληροφορία περί τμηματικής καταβολής αφορούσε τα 31,5 δισ. ευρώ και όχι τα 44 δισ. ευρώ.

Εκεί δεν άργησε η κουβέντα να πάρει «φωτιά» με τον Θάνο Δημάδη να ανταπαντά ότι η λέξη τμηματική αναφέρεται στη διαδικασία εκταμίευσης και όχι το ποσό.

Σημειωτέον ότι στο διάστημα που μεσολάβησε αυτές τις δύο εβδομάδες, αμερικανικό πρακτορείο ειδήσεων διακίνησε και αυτό την πληροφορία της σκληρής εποπτείας για την Ελλάδα μέσω του ελέγχου του λογαριασμού της Τράπεζας της Ελλάδος από τον EFSF.

Στον καυγά που ξέσπασε στο Twitter, ο Γιώργος Μουρούτης ταύτισε τον Θάνο Δημάδη με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, όταν ο ανταποκριτής από τις Βρυξέλλες διατύπωσε την άποψη ότι «μετά από όλα αυτά που μεσολάβησαν στο Eurogroup ακόμη και η εκταμίευση της δόσης τμηματικά ή ολόκληρα δεν λέει μάλλον πια πολλά πράγματα από πολιτικής άποψης».

Στη μομφή που άφησε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού για τον Θάνο Δημάδη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ σήκωσε το γάντι που του πέταξε ο Μουρούτης λέγοντας ότι η λογική του όποιος δεν συμφωνεί μαζί μου ανήκει στους απέναντι είναι άκρως διχαστική και αναχρονιστική.

H πρώτη φάση του καυγά στις 9 Νοεμβρίου

Καβγάς Μουρούτη με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Θάνο Δημάδη μέσω twitter | iefimerida.gr 0
Καβγάς Μουρούτη με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Θάνο Δημάδη μέσω twitter | iefimerida.gr 1

H δεύτερη φάση του καυγά στις 22 Νοεμβρίου

Καβγάς Μουρούτη με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Θάνο Δημάδη μέσω twitter | iefimerida.gr 2
Καβγάς Μουρούτη με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Θάνο Δημάδη μέσω twitter | iefimerida.gr 3
Καβγάς Μουρούτη με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Θάνο Δημάδη μέσω twitter | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ