Ξεκινά από την Κρήτη προεκλογική εκστρατεία ο Σαμαράς - iefimerida.gr

Ξεκινά από την Κρήτη προεκλογική εκστρατεία ο Σαμαράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ρυθμούς προεκλογικής εκστρατείας βάζει τη Νέα Δημοκρατία ο Αντώνης Σαμαράς συγκαλώντας την Δευτέρα συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ένα εικοσιτετράωρο αργότερα ξεκινά περιοδεία- «μαμούθ» στους τέσσερις νομούς της Κρήτης.Η περιοδεία στην συγκεκριμένη περιφέρεια αποτελεί στρατηγική επιλογή για τους επιτελείς του Αντώνη Σαμαρά καθώς θα γίνει λίγο μετά το Ιδρυτικό Συνέδριο της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» της Ντόρας Μπακογιάννη που η δύναμη της στο νησί –σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις-ξεπερνά αυτή της Νέας Δημοκρατίας. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ο πρώτος νομός που θα περιοδεύσει ο Αντώνης Σαμαράς θα είναι τα Χανιά, η έδρα δηλαδή της Ντόρας Μπακογιάννη. Στη συνέχεια θα περιοδευσει σε Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Λασίθι Στη Δημοκρατική Συμμαχία ο Διονύσης Χατζηδάκης

Πάντως σήμερα, στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ένα στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας,ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης που είναι και μέλος της Γραμματείας Αυτοδιοίκησης του κόμματος, ανέβηκε στο βήμα και εξαπέλυσε επίθεση τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στη Νέα Δημοκρατία ανακοινώνοντας την προσχώρηση του στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ