«Πόρτα» της Credit Suisse στους φοροφυγάδες καταθέτες εξωτερικού - iefimerida.gr

«Πόρτα» της Credit Suisse στους φοροφυγάδες καταθέτες εξωτερικού

«Πόρτα» της Credit Suisse στους φοροφυγάδες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ανακοίνωση ότι επιθυμεί να αποκλείσει όσους πελάτες της καταθέτουν χρήματα στην τράπεζα που προέρχονται από αποφυγή των φορολογικών τους υποχρεώσεων προχώρησε η ελβετική τράπεζα.

Στα πλαίσια της υπογραφής της φορολογικής σύμβασης Βέρνης-Βερολίνου που προβλέπει την φορολόγηση των μυστικά κατατεθειμένων κεφαλαίων από Γερμανούς, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Ουρς Ρίνερ, μίλησε για αυτή την απόφαση της τράπεζας.

«Είναι σαφές ότι η αποδοχή των φοροφυγάδων δεν είναι ένα υπόδειγμα επιχειρηματικότητας με μέλλον», τόνισε ο Ρόνερ και κατέστησε σαφές ότι «όσοι γερμανοί πελάτες δεν θελήσουν να φορολογηθούν οι καταθέσεις τους με τους προβλεπόμενους από τη νέα σύμβαση κανόνες, θα βρεθούν αντιμέτωποι με άρνηση της Credit Suisse να ανήκουν στο πελατολόγιό της,όσο διαχρονικές κι αν είναι οι καταθέσεις αυτές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ