Νικολέττα Ράλλη: Με έχει παρατήσει άντρας σε εστιατόριο - iefimerida.gr

Νικολέττα Ράλλη: Με έχει παρατήσει άντρας σε εστιατόριο

Νικολέττα Ράλλη: Με έχει παρατήσει άντρας σε εστιατόριο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, συνήθως στο πρώτο ραντεβού ο άντρας πληρώνει το λογαριασμό. Καμιά φορά όμως, όταν αυτός είναι «φουσκωμένος» ο συνοδός μπορεί να κάνει τον «Κινέζο». Αυτό ακριβώς συνέβη στη Νικολέττα Ράλλη.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα», όπου αποκάλυψε ένα πλήρως αποτυχημένο πρώτο ραντεβού που είχε στο παρελθόν, όταν ο συνοδός της, αφού ήρθε ο λογαριασμός, της είπε ότι τάχα πάει να πάρει εφημερίδα, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

«Πάντα κάνω μία κίνηση να πληρώσω, δεν το θεωρώ και δεδομένο πως ο άλλος θα το κάνει. Βέβαια έχει τύχει να πληρώσω. Είχε φύγει από εκεί που ήμασταν. Πήγε να πάρει εφημερίδα και εξαφανίστηκε. Αναγκάστηκα να τα πληρώσω όλα εγώ. Ήταν 120 ευρώ. Μετά του έστειλα μήνυμα για να έρθει να με πάρει. Δεν ήταν, βέβαια, καν σχέση. Ήταν "ξεκινάμε και βλέπουμε"», είπε συγκεκριμένα η Νικολέττα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ