Μεγάλος διαγωνισμός: Γίνε παγκόσμιο αστέρι της Ροκ στο Battle of the Bands - iefimerida.gr

Μεγάλος διαγωνισμός: Γίνε παγκόσμιο αστέρι της Ροκ στο Battle of the Bands

Γίνε κι εσύ αστέρι της Ροκ με τον μεγάλο παγκόσμιο διαγωνισμό Battle of the Band
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O μεγάλος παγκόσμιος διαγωνισμός του Hard Rock Cafe επιστρέφει και δίνει την ευκαιρία στις μπάντες να παρουσιάσουν τη δουλειά τους ανοίγοντας νέους επαγγελματικούς ορίζοντες και να καταξιωθούν παγκοσμίως, διεκδικώντας ένα συμβόλαιο με την Hard Rock Records.

Από τις 12 Δεκεμβρίου μέχρι τις 11 Ιανουαρίου, όλες οι Ελληνικές μπάντες που ενδιαφέρονται μπορούν να λάβουν συμμετοχή on line μέσω μίας ειδικής εφαρμογής στο facebook του Hard Rock Café Athens

Η συμμετοχή στο Hard Rock Rising 2013-Battle of the Bands δίνει την ευκαιρία στις εγχώριες μπάντες να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να συμμετάσχουν στο Reverbnation, τη μεγαλύτερη μουσική πλατφόρμα παγκοσμίως, η οποία θα τους ανοίξει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες!

Ο διαγωνισμός Hard Rock Rising θα κορυφωθεί στο Hyde Park του Λονδίνου, στο Festival Hard Rock Calling 2013, που διοργανώνει η Hard Rock International και στο οποίο θα συμμετέχουν όπως κάθε χρόνο οι μεγαλύτεροι μουσικοί αστέρες (Bruce Springsteen, Stevie Wonder, Eric Clapton, Paul McCartney, Aerosmith, The Police, The Killers κ.α.)

Παράλληλα οι ευκαιρίες που ανοίγονται είναι πραγματικά μοναδικές:

• Η μπάντα που θα αποκτήσει τις περισσότερες ψήφους κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας φάσης του διαγωνισμού, θα κερδίσει και την "Fan Favorite" θέση στο Hard Rock Calling και θα ανέβει στο stage του Hard Rock Calling 2013.

• Επιπλέον, 2 με 5 μπάντες θα επιλεχθούν από το HRInternational Hard Rock Rising panel ,(μία ομάδα ατόμων από τη παγκόσμια μουσική βιομηχανία) οι οποίες και αυτές θα παίξουν επίσης ζωντανά στο HRCalling ως νικητές του διαγωνισμού.

• Τέλος, μία από αυτές τις μπάντες, θα επιλεχθεί και θα υπογράψει συμβόλαιο με τη Hard Rock Records και θα προωθηθεί παγκοσμίως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ