Κανείς Χρυσαυγίτης δεν βρήκε φιλόξενο βήμα στο MEGA, λέει ο διευθυντής ειδήσεων Χρήστος Παναγιωτόπουλος - iefimerida.gr

Κανείς Χρυσαυγίτης δεν βρήκε φιλόξενο βήμα στο MEGA, λέει ο διευθυντής ειδήσεων Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Παναγιωτόπουλος: Έχω καθαρή συνείδηση - Κανείς Χρυσαυγίτης δεν βρήκε φιλόξενο βή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση εναντίον όλων όσων μιλούν για «προώθηση» της Χρυσής Αυγής από τα ΜΜΕ εξαπέλυσε ο διευθυντής ειδήσεων του MEGA, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, τονίζοντας ότι ο ίδιος έχει ήσυχη τη συνείδησή του.

Σε κείμενο που δημοσιεύει στην προσωπική του σελίδα, ο κ. Παναγιωτόπουλος γράφει ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα καταβαραθρωθεί αν δεν προβάλλεται η δράση της, όπως υποστηρίζουν ορισμένοι. Κι αυτό διότι, συνεχίζει, ο κ. Μιχαλολιάκος «οργανώνει χρόνια έναν «στρατό» του περιθωρίου, ο οποίος κατάφερε να βγει στο προσκήνιο μόλις ωρίμασαν οι πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες».

«Η ανυπαρξία του κράτους και ο θρυμματισμός της αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος οδήγησαν περίπου μισό εκατομύριο πολίτες να επιλέξουν το νεοναζιστικό μόρφωμα», σημειώνει και αναρωτιέται «Ποιον θα ψήφιζαν όσοι βίωναν στο πετσί τους την εξαφάνιση του κράτους;»

Ο κ. Παναγιωτόπουλος υπογραμμίζει ότι «οι Χρυσαυγίτες υποκατέστησαν το κράτος, τα τελευταία χρόνια, στις γειτονιές» και σημειώνει «μόνο η ανοιχτή, δημόσια καταγγελία της νεοναζιστικής δράσης τους μπορεί να ενεργοποιήσει τα δημοκρατικά ανακλαστικά του κόσμου και να ανακόψει την πορεία τους».

Τέλος, ο διευθυντής ειδήσεων του MEGA δηλώνει ήσυχος με τη συνείδησή του: «Τα γράφω όλα αυτά έχοντας απολύτως καθαρή τη συνείδησή μου. Στο Mega, τον Ενημερωτικό Τομέα του οποίου διευθύνω, κανένας Χρυσαυγίτης δε βρήκε φιλόξενο βήμα σε κανένα δελτίο ή ενημερωτική εκπομπή μετά τις εκλογές. Ούτε μία φορά». Ενώ αφήνει αιχμές για άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς:

«Σε αντίθεση με άλλους σταθμούς, που ψαρεύουν τηλεθεατές φιλοξενώντας συχνότατα τον Κασιδιάρη και την παρέα του, εμείς δεν πρσκαλέσαμε ποτέ ούτε έναν – σε βάρος της τηλεθέασής μας…»

Διαβάστε ολόκληρο δημοσίευμα εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ