Στα βήματα της Νταϊάνα η Κέιτ Μίντλετον - Ασφυκτιά στο παλάτι - iefimerida.gr

Στα βήματα της Νταϊάνα η Κέιτ Μίντλετον - Ασφυκτιά στο παλάτι

Στα βήματα της Νταϊάνα η Κέιτ Μίντλετον - Ασφυκτιά στο παλάτι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύσκολη αποδεικνύεται η πριγκιπική ζωή για την Κέιτ Μίντλετον, η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, αισθάνεται σαν φυλακισμένη επειδή δεν έχει προσωπική ζωή και δεν μπορεί να κάνει ό,τι της αρέσει χωρίς πρώτα να πάρει άδεια από τη βασίλισσα.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η δούκισσα του Κέμπριτζ έχει εμπιστευτεί σε κοντινό της πρόσωπο ότι αισθάνεται σαν να είναι κλεισμένη σε κλουβί, καθώς είναι περικυκλωμένη από υπηρέτες και μέλη της βασιλικής οικογένειας και πλέον βλέπει τους φίλους της μόνο πολύ σπάνια.

Μάλιστα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η Κέτι βρίσκεται στα πρόθυρα κατάθλιψης και προσπαθεί να πείσει το Γουίλιαμ να φύγουν από το παλάτι και να βρουν το δικό τους σπίτι, ώστε να μην νιώθει ότι παρακολουθείται κάθε λεπτό της μέρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ