Παρελθόν από την Τσέλσι ο Ντι Ματέο - iefimerida.gr

Παρελθόν από την Τσέλσι ο Ντι Ματέο

Παρελθόν από την Τσέλσι ο Ντι Ματέο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρελθόν από την Τσέλσι αποτελεί ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο μετά την ήττα της από τη Γιουβέντους με 3-0 και το φάσμα αποκλεισμού της από τη συνέχεια του Champions League.

Ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος πριν έξι μήνες οδήγησε τους «μπλε» στην κατάκτηση του Champions League, «πλήρωσε» τη βαριά ήττα από τους «μπιανκονέρι» αλλά και την κακή πορεία των Λονδρέζων τις τελευταίες αγωνιστικές στην Premier League.

«Η Τσέλσι έλυσε την συνεργασία της με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο. Οι πρόσφατες εμφανίσεις της ομάδας και τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά και ο ιδιοκτήτης, όπως και το διοικητικό συμβούλιο, αισθάνονται ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές ώστε ο σύλλογος να παραμείνει σε σωστή πορεία καθώς οδεύουμε σε κομβικό σημείο της σεζόν.

»Ο σύλλογος αντιμετωπίζει την πρόκληση της πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση του Champions League,όπως και το να διατηρηθεί στη διεκδίκηση της κορυφής της Premier League, ενώ βρίσκεται μέσα σε τρεις ακόμα διοργανώσεις. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε όλους τους στόχους.

»Ο ιδιοκτήτης και το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστούν τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο για όσα έκανε στον σύλλογο από τον περασμένο Μάρτιο που ανέλαβε. Ο Ρομπέρτο μας οδήγησε στην ιστορική κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και το 7ο Κύπελλο Αγγλίας. Δεν θα ξεχάσουμε την τεράστια συνεισφορά του στην ιστορία του συλλόγου και πάντα θα είναι ευπρόσδεκτος στο Στάμφορντ Μπριτζ. Ο νέος προπονητής της ομάδας θα ανακοινωθεί σύντομα», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Τσέλσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ