Ζώης σε Αδωνι: Σταμάτα να τοποθετείσαι σαν δανειστής - iefimerida.gr

Ζώης σε Αδωνι: Σταμάτα να τοποθετείσαι σαν δανειστής

Ζώης σε Αδωνι: Σταμάτα να τοποθετείσαι σαν δανειστής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν οι διαφωνίες και οι διάλογοι στο twitter ανάμεσα σε Αδωνι Γεωργιάδη από τη Νέα Δημοκρατία και Χρήστος Ζώη από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Ζώης έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter «200 δισ. ευρώ πρέπει να διαγράφουν ώστε η Ελλάδα ν´αποκτήσει βιώσιμη οικονομία. Αυτό πιστεύουν όσοι δε φορούν παρωπίδες και είναι ρεαλιστές!»

Άμεση ήταν η απάντηση του βουλευτή της ΝΔ ο οποίος έγραψε «Και θα τα πληρώσει ποιος; Εσύ;».

Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο κ. Ζώης χαρακτηρίζοντας τον Αδωνι Γωεργιάδη δανειστή και του απάντησε «Σταμάτα να τοποθετείσαι σαν δανειστής. Αυτά λέγονται από κορυφαίους οικονομολόγους. Τα λέμε αργότερα πάλι. Καλημέρα σε όλους».

Φυσικά ο κ. Γεωργιάδης δεν άφησε το σχόλιο να περάσει και αμέσως έδωσε νέα απάντηση «τοποθετούμε ως λογικός άνθρωπος και λέω οτι καλύτερα από το να μας διαγράψουν 200 θα ήταν να μας διαγράψουν 300 αλλά ποιος πληρώνει;».

Ζώης σε Αδωνι: Σταμάτα να τοποθετείσαι σαν δανειστής | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ