Ο Ολυμπιακός ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Σάλκε - iefimerida.gr

Ο Ολυμπιακός ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Σάλκε

Ο Ολυμπιακός ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Σάλκε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Σάλκε (21:45, ΝΕΤ) ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη προσπερνούν τη γερμανική ομάδα στη βαθμολογία και εξαρτάται από τους ίδιους η πρόκριση. Αν αποσπάσουν ισοπαλία και η Αρσεναλ νικήσει τη Μονπελιέ, τότε οι πρωταθλητές Ελλάδας πρέπει να κερδίσουν την τελευταία αγωνιστική τους «κανονιέρηδες» με σκορ καλύτερο του 3-1 ( το σκορ της ήττας στο «Εμιρέιτς») ή να χάσει η Σάλκε από τη Μονπελιέ στη Γαλλία.

Η ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι η εξής: Κάρολ, Τοροσίδης, Κοντρέρας, Μανωλάς (Σιόβας), Χολέμπας, Μοδέστο, Μανιάτης, Γκρέκο, Αμπντούν, Μασάντο, Μήτρογλου. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Ντιακιτέ, Φέισα, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ και Πάντελιτς.

Φωτογραφία: uefa.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ