Συνεχίζεται το κύμα κακοκαιρίας - Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα - iefimerida.gr

Συνεχίζεται το κύμα κακοκαιρίας - Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Συνεχίζεται το κύμα κακοκαιρίας - Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κακοκαιρία προβλέπεται και σήμερα Τετάρτη σε όλη τη χώρα με ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες κυρίως στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Στην δυτική ηπειρωτική Ελλάδα, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη ωστόσο, ο καιρός θα είναι αρκετά βελτιωμένος. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ισχυροί μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και διαστήματα βελτίωσης, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 μέχρι 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές πιθανόν στα δυτικά έντονες, αλλά από το απόγευμα προβλέπεται ύφεση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών, κυρίως την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ στην δυτική και κεντρική Μακεδονία θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά τόπους έντονες που από το απόγευμα σταδιακά θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία θα φτάνει μέχρι τους 12 βαθμούς.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, άστατος προβλέπεται ο καιρός, με πιθανότητα τοπικών βροχών αλλά και διαστήματα βελτίωσης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο από 4 εως 16 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και στα νότια καταιγίδες, ενώ τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στην Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Φθιώτιδα και τη βόρεια Εύβοια και θα αρχίσουν να εξασθενούν τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως από τη Χίο και νοτιότερα όπου τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, αλλά από το απόγευμα θα αρχίσει σταδιακή βελτίωση από τα βόρεια.. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια μέχρι 17 βαθμούς Κελσίου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ