«Κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου», δηλώνει ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς - iefimerida.gr

«Κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου», δηλώνει ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γνωστός πρωταγωνιστής προσπαθεί να καλύψει κάποια χρέη από την τελευταία επιχειρηματική του δραστηριότητα, προκειμένου να γλιτώσει ένα σπίτι από τον πλειστηριασμό.

Ο Τάσος Χαλκιάς που έγινε γνωστός από τις δεκάδες τηλεοπτικές σειρές στην ελληνική τηλεόραση, μίλησε στην εκπομπή «Μίλα» για το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει από τη στιγμή που αποφάσισε να ανοίξει δική του σχολή υποκριτικής.

«Το 2008 μάζεψα ότι είχα και δεν είχα για να φτιάξω τη σχολή. Ήταν ένα όνειρο ζωής. Δεν μπόρεσα να αντιμετωπίσω εγκαίρως το πρόβλημα που θα συνέβαινε. Από τότε που τέλειωσα την δραματική σχολή θυμάμαι ότι είχα πει στον συχωρεμένο τον δάσκαλό μου ότι θέλω να γίνω δάσκαλος. Περίμενα 40 χρόνια για να κάνω την δική μου σχολή» σημείωσε.

«Αν είχα ιδιόκτητο κτίριο δεν θα ήμουν στην κατάσταση που είμαι. Το νοίκιασα το κτίριο με πολύ ακριβό ενοίκιο και το έφτιαξα» εξομολογήθηκε και τόνισε πως επειδή χρωστούσε κάποια ενοίκια του έκαναν έξωση από το κτίριο. «Έχω μάθει στην ζωή μου να αγωνίζομαι και δεν έχω πρόβλημα να ξεκινήσω από την αρχή» υποστήριξε ο γνωστός ηθοποιός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ