Την οργή των μουσουλμάνων προκαλεί το νέο κατάστημα της Πάρις Χίλτον - iefimerida.gr

Την οργή των μουσουλμάνων προκαλεί το νέο κατάστημα της Πάρις Χίλτον

Την οργή των μουσουλμάνων προκαλεί το νέο κατάστημα της Πάρις Χίλτον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έγινε γνωστή ως η χρυσή κληρονόμος που παρτάλιαζε ξέφρενα, «καταξιώθηκε» παγκοσμίως χάρη στο βίντεο που διέρρευσε και την έδειχνε σε πολύ προσωπικές και «πιπεράτες» στιγμές, όμως πλέον έχει σοβαρευτεί και πλασάρει το προφίλ της σοβαρής επιχειρηματία. Οι μουσουλμάνοι παρ' όλα αυτά, μένουν στον πρότερο ανέντιμο βίο της.

Η Πάρις, η οποία αυτό τον καιρό ασχολείται με το σχεδιασμό γυναικείων τσαντών, υποδημάτων και ρολογιών, αποφάσισε να ανοίξει ένα νέο πολυτελές κατάστημα για να πλασάρει τα προϊόντα της, στην πιο ιερή πόλη για τους μουσουλμάνους, τη Μέκκα.

Επειδή όμως το όνομά της δεν είναι και συνώνυμο με τη σοβαρότητα και τη σεμνότητα, πολλοί μουσουλμάνοι θεώρησαν μεγάλη προσβολή τη συγκεκριμένη κίνηση, την οποία η Πάρις ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο twitter.

Δεδομένου ότι η χρυσή κληρονόμος έχει περισσότερους από 9 εκατ. followers στο twitter, η είδηση ανακυκλώθηκε τόσο γρήγορα που πριν περάσει μια ώρα είχε δεχτεί δεκάδες υβριστικά μηνύματα για την επιλογή της, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που προτείνουν να γίνει μποϊκοτάζ σε όλα τα είδη με την επωνυμία Paris Hilton, σε όλο τον αραβικό κόσμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ