Ένας πρώην υπουργός στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΕΙ Πάτρας - iefimerida.gr

Ένας πρώην υπουργός στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΕΙ Πάτρας

Πρώην υπουργός στο Διοικητικό Συμβούλιου του ΤΕΙ Πάτρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ανιδιοτελή και αποκλειστικό στόχο του να προσφέρει στην Ελλάδα και την παιδεία της, ο ομογενής πρώην Υπουργός της Βόρειας Επικράτειας της Αυστραλίας, Κώστας Βατσκαλής ανακοίνωσε ότι θέτει υποψηφιότητα για να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Διοίκησης του ΤΕΙ Πάτρας.

Ο Κώστας Βατσκαλής, κατάγεται από την Κεφαλλονιά, αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Στην Αυστραλία είχε διατελέσει υπουργός Υγείας, Εργασίας και Επιχειρήσεων, Τουρισμού, Υποστήριξης Ενόπλων Δυνάμεων, Σχέσεων με την Ασία, Βιομηχανίας, Αλιείας, Ορυκτού Πλούτου και Ενέργειας στη Βόρεια Επικράτεια, ενώ σήμερα είναι σκιώδης υπουργός.

Όπως δήλωσε ο ίδιος για την απόφασή του αυτή: «Δεν είμαι παρά ένας από τους πάρα πολλούς Ελληνες του εξωτερικού που την περίοδο αυτή της μεγάλης κρίσης προσπαθούν να βοηθήσουν τη χώρα τους. Ο καθένας με τον τρόπο του»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ