Ο Σαμαράς, ο Καρατζαφέρης, ο «προπονητής» και η... ισοφάριση - iefimerida.gr

Ο Σαμαράς, ο Καρατζαφέρης, ο «προπονητής» και η... ισοφάριση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την παρέμβαση του Κάρολου Παπούλια ξεκίνησε η συνδρίαση του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε πως η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και πως "θα πρέπει όλοι να σώσουμε τη χώρα".

Στη συνέχεια μίλησε ο πρωθυπουργός υποστηρίζοντας «είμαι ανοιχτός σε όλα – εννοώντας για τη σύσταση κυβέρνησης με κοινά αποδεκτά πρόσωπα-, βάλτε όποιον θέλετε. Πρέπει να δώσουμε την αίσθηση στη διεθνή κοινότητα ότι έχουμε καταλάβει το πρόβλημα και είμαστε σε θέση να δώσουμε λύση μόνοι μας. Είναι η πιο κρίσιμη στιγμή για το έθνος».

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Αντώνης Σαμαράς: «Δεν καταλαβαίνω γιατί με πιέζετε. Τα έχω πει όλα στο Ζάππειο 2». Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Γ.Καρατζαφέρης λέγοντας «δεν σε πιέζουν, σου κάνουν έκκληση να πάρεις μέρος στην κυβέρνηση για να σώσεις την πατρίδα».

Η Αλέκα Παπαρήγα είπε πως θα πρέπει να καταργηθεί η ιδιωτική περιουσία, για να της απαντήσει ο Κ.Παπούλιας πως θα πρέπει να συζητήσουν οι αρχηγοί για κάτι πιο πρακτικό και όχι για ιδεολογικά θέματα.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης απευθυνόμενος στον Αντώνη Σαμαρά ρώτησε «αύριο να έρθω στη Μουρούζη να φτιάξουμε την κυβέρνηση;», ο κ.Σαμαράς τον ρώτησε «γιατί στη Μουρούζη;», για να του απαντήσει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ «γιατί το Καστρί είναι μακριά!»

Ο Αντώνης Σαμαράς συνέχισε να αρνείται και τότε ο κ.Καρατζαφέρης του είπε χαρακτηριστικά «Έλα Αντώνη είναι σαν να βρίσκεται το παιχνίδι στο 80' και η ομάδα να χάνει με 2-0. Να λέει ο προπονητής (εννοούσε το Γ.Παπανδρέου) να μπει μέσα ο Σαμαράς και ο Καρατζαφέρης, και εσύ να κρύβεσαι στην κερκίδα. Έλα να πάμε με τον προπονητή μπας και ισοφαρίσουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ