Τα ζώδια της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Θα πιεστείτε πολύ αλλά θα ξεκαθαρίσετε με τον ερωτικό σας σύντροφο τα προβλήματα που υπάρχουν. Μπερδεμένους και αρκετά σκεπτικούς σας βρίσκει αυτή η εβδομάδα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, τα άστρα προβλέπουν ότι θα πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας χαλαρό, για να προχωρήσετε και να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι για να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί αυτήν την περίοδο και να μην προβείτε σε σημαντικές κινήσεις.

Ταύρος

Θα πρέπει να εγκαινιάσετε ένα νέο μοντέλο ζωής, με μια πιο ευχάριστη τάξη πραγμάτων που θα σας κάνει να αποκτήσετε μια νέα αίσθηση και να αντιμετωπίζετε πιο ρεαλιστικά την καθημερινότητα. Κυνηγήστε τους στόχους σας με μεθοδικότητα, οργάνωση και υπομονή, αποφεύγοντας επιπόλαιες και παρορμητικές κινήσεις, προκειμένου να έχετε θετικά αποτελέσματα. Να είσαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια στη δουλειά σας και θα πρέπει να επανεξετάσετε κάποιες προτάσεις που σας έχουν γίνει. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις τις οποίες θα τις συζητήσετε με τους συνεργάτες σας και θα αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στη δουλειά σας. Συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές ευνοούνται αυτές τις ημέρες..

Δίδυμοι

Στον επαγγελματικό τομέα κρατήστε μια συντηρητική στάση, κινηθείτε με προσεκτικά βήματα προκειμένου να μην χάσετε χρόνο και χρήμα σε άστοχες ενέργειες. Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται αρκετοί από εσάς να δεχθείτε καινούργιες προτάσεις. Στον οικονομικό σας τομέα, ίσως χρειαστεί να δώσετε κάποια χρήματα σε άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Τα άστρα προβλέπουν για τον ερωτικό σας τομέα, ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα βρείτε λύσεις από κοινού με τον σύντροφο σας, για τα προβλήματα που έχετε και θα καλύψετε την απόσταση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσετε τα σχέδια σας και να δείτε την καριέρα σας να απογειώνεται.

Καρκίνος

Παράλληλα κάποιες εντάσεις και διαφωνίες που υπήρχαν με τον σύντροφό σας μπορούν να εκτονωθούν. Η διάθεσή σας θα είναι καλή, η αισιοδοξία σας μεγάλη, πράγμα που θα σας δώσει την δυνατότητα να αποκτήσετε μια καλύτερη προοπτική στη ζωή. Θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε την επαγγελματική σας κατάσταση, αρκεί να βάλετε ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις στα όποια σχέδια δεν έχουν εξαλειφθεί ακόμη, είναι όμως μια καλή περίοδο για να βάλατε σε τάξη την προσωπική σας ζωή και τα οικονομικά. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να τονώσετε τη δουλειά σας και να αυξήσετε την πελατεία σας.

Λέων

Δεν είναι καλή περίοδος για να επενδύσετε, γιατί θα έχετε σημαντικές απώλειες. Η προσοχή σας είναι στράμενη στην καριέρα σας, με αποτέλεσμα η διάθεσή σας για έρωτες να είναι περιορισμένη. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι, το επαγγελματικό σας πρόγραμμα θα είναι αρκετά φορτωμένο και θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο, για να κλείσετε τις συμφωνίες που θέλετε. Προσέξτε να μη δυναμιτίσετε περισσότερο το κλίμα βγάζοντας απωθημένα, εμμονές και ζήλιες. Στη δουλειά σας, θα περιμένετε εντάσεις και αλλαγές αφού πρόκειται να συμβούν γεγονότα, που κατά βάθος τα αναμένατε, αλλά δεν μπορούσατε να φαναστείτε πως θα διαδραματιστούν τόσο άμεσα και με τέτοιο τρόπο.

Παρθένος

Αποφύγετε ωστόσο αυτό το διάστημα να προβείτε σε σημαντικές κινήσεις σε ότι αφορά τον οικονομικό τομέα. Η κρίση σας αυτό το διάστημα δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρη και αντικειμενική. Μην πιέζετε τον εαυτό σας γιατί η υπερένταση και το άγχος σας κάνει να χάνετε πολύ ενέργεια χωρίς λόγο. Παρεξηγήσεις ή μια κάποια αποξένωση από το φιλικό σας περιβάλλον φαίνεται να σας στεναχωρεί αυτή την περίοδο. Στη δουλειά προσπαθείστε να βάλλετε ένα πρόγραμμα και να τακτοποιήσετε άμεσα τις υποθέσεις που σας έχουν αναθέσει.

Ζυγός

Η προσοχή σας είναι στράμενη στην καριέρα σας, με αποτέλεσμα η διάθεσή σας για έρωτες να είναι περιορισμένη. Καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί και να μην εμπιστευτείτε την λογική σας αλλά ούτε και το ένστικτο σας αυτήν την περίοδο. Μπορεί κάποια πράγματα να σας φαίνονται δύσκολα να γίνουν, αλλά δεν πρέπει να είσαστε απαισιόδοξοι. Στα οικονομικά σας, ρυθμίστε με καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις σας, για να μην αναγκαστείτε να οδηγηθείτε σε δανεισμό. Στον οικονομικό σας τομέα, αν κάνετε προσεκτικούς χειρισμούς, θα καταφέρετε να τα διευθετήσετε στο τέλος τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε

Σκορπιός

Αρκετά καλή είναι η εβδομάδα αυτή παρόλο που κάποιοι από εσάς έχετε ακόμη εντάσεις η προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο. Η επαγγελματική σας ζωή θα είναι στο προσκήνιο αυτό το διάστημα και θα σας απασχολήσει έντονα. Μην απογοητευτείτε από τις όποιες ανατροπές ή καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν. Πιθανόν κάποιες δυσκολίες στην εργασία να σας προβληματίσουν και να σας εκνευρίσουν. Στη εργασία σας είναι απαραίτητη η συνέπεια.

Τοξότης

Θα νιώσετε κουρασμένοι ψυχικά, καθώς η πίεση στο εργασιακό σας χώρο θα είναι έντονη. Μίλησε μαζί του για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα είστε νευρικοί όλες αυτές τις μέρες και η συμπεριφορά σας θα προβληματίσει τους ανθρώπους γύρω σας. Προσπαθήσετε να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό και ανανεώστε το ερωτικό πάθος μέσα στη σχέση σας. Στον επαγγελματικό τομέα γίνεστε πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί.

Αιγόκερως

Δεν αποκλείεται σε αρκετούς από εσάς να προκληθεί ψυχολογική αναστάτωση με αφορμή κάποια οικογενειακά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα. Λειτουργείστε με γνώμονα τη λογική και κάνετε αργά και σταθερά βήματα. Οι μετακινήσεις οι συζητήσεις και ενδεχομένως τα ταξίδια που σας επιφυλάσσει αυτό το διάστημα είναι πολλά. Παράλληλα θα σας στηρίξουν στα σχέδια που έχετε για την καριέρα σας, νέοι άνθρωποι που θα μπουν στη ζωή σας και θα εκτιμήσουν τα ταλέντα σας.

Υδροχόος

Είναι πολύ βασικό να δραστηριοποιηθείτε δυναμικά στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά χωρίς να προκαλέσετε με τις κινήσεις που θα κάνετε ή με την συμπεριφορά σας, παίρνοντας πρωτοβουλίες χωρίς να έχετε την έγκριση των ανώτερων σας. Κάντε την αυτοκριτική σας, επανεξετάστε τους στόχους σας και με σύμμαχο την επιμονή και τη συνέπεια θα καταφέρετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε μια πολύ καλή γνωριμία που θα σας οδηγήσει σε μια σοβαρή σχέση και καλές προοπτικές. Στα οικονομικά σας αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και θα δείτε ότι σιγά – σιγά ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται καθώς θα κλείσετε συμφωνίες που θα σας αποφέρουν καλά οφέλη. Τα ζητήματα καριέρας σας αποσπούν πολύ χρόνο με συνέπεια να παραμελείτε την προσωπική σας ζωή.

Ιχθείς

Επιμείνετε στους στόχους σας, διατηρήστε την αισιοδοξία σας και από το φθινόπωρο θα είστε σε θέση να βάλετε σε εφαρμογή πολλά από τα σχέδιά σας. Θα βγάλετε πολλές ευαισθησίες προς το τέλος της βδομάδας και θα κλειστείτε στον εαυτό σας. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέξουν τα παράνομα φλερτ αν θέλουν να αποφύγουν τα χειρότερα. Όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα θα αντιμετωπίσετε κάποιες διαφωνίες με τους συνεργάτες σας, γι΄ αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μαζί τους. Συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές ευνοούνται αυτές τις ημέρες.

ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">Πηγή: ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ