Η διάσημη που λάτρεψε τα... γεμιστά - iefimerida.gr

Η διάσημη που λάτρεψε τα... γεμιστά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηρθε στη χώρα μας για τον Κλασικό Μαραθώνιο, αλλά την κέρδισε η ελληνική κουζίνα.

Ο λόγος για την Κίρα Τσάπλιν, την δισέγγονη του θρυλικού «Σαρλό» που έτρεξε στον αγώνα των 5.000 μέτρων και κατετάγη 73η ανάμεσα σε 1.032 γυναίκες.

«Είναι απίστευτο το συναίσθημα να τερματίζεις στο ιστορικό Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου έγιναν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες. Είχα δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου να έρθω μια ημέρα και να τρέξω, αν όχι στον μαραθώνιο τουλάχιστον στον αγώνα των 5χλμ. Και φέτος ήταν η ιδανική ευκαιρία» δήλωσε το όμορφο μοντέλο και ηθοποιός που στεναχωρήθηκε επειδή δεν πρόλαβε να επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης.

Παράλληλα, η Κίρα που είναι μεταξύ των «The Top 20 Most Eligible Women in The World» του περιοδικού FHM δήλωσε έτοιμη να βοηθήσει για την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό, υποστηρίζοντας πως αυτό που προβάλλεται στο εξωτερικό για την Ελλάδα είναι διαφορετικό από την πραγματικότητα. «Αδικεί την Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι μια πανέμορφη και κυρίως ασφαλής χώρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ