Έκλεισε το βιβλιοπωλείο του ο Άδωνις Γεωργιάδης - iefimerida.gr

Έκλεισε το βιβλιοπωλείο του ο Άδωνις Γεωργιάδης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ρολά κατέβασε στο βιβλιοπωλείο του ο εκδότης και βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς έχει γίνει στόχος επιθέσεων δεκαπέντε φορές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» , ο βουλευτής της ΝΔ πήρε αυτή την απόφαση αφού δεν άντεχε οικονομικά να διατηρήσει το βιβλιοπωλείο, το οποίο έχει πληγεί από την οικονομική κρίση

Ο κύριος λόγος όμως είναι οι αλλεπάλληλες επιθέσεις από αγνώστους εναντίον του βιβλιοπωλείου που είχαν ως αποτέλεσμα ο κ. Γεωργιάδης να μεταφέρει το βιβλιοπωλείο του από την οδό Σόλωνος, σε άλλο χώρο στην Ακαδημίας, χωρίς όμως να βάλει το λογότυπο των εκδόσεων, προκειμένου να μη γίνει ξανά στόχος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα τα βιβλία των εκδόσεων Γεωργιάδη μπορεί να τα βρει κανείς μόνο τηλεφωνικά και μέσα από την εκπομπή που διατηρεί ο βουλευτής στο κανάλι Blue Sky.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ