Πίπα Μίντλετον, η περίοδος χάριτος τελείωσε - iefimerida.gr

Πίπα Μίντλετον, η περίοδος χάριτος τελείωσε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tις πρώτες ημέρες μετά τη δημοσίευση του βιβλίου της είχε δηλώσει έκπληκτη γιατί κέρδισε «την αναγνώριση ολόκληρου του κόσμου, στην ηλικία των 30 ετών, χάρη στην αδελφή της, τον γαμπρό της και στα οπίσθιά της».Το βιβλίο όμως της Πίπα Μίντλετον είναι σκέτη αποτυχία. Αποτέλεσμα, η Amazon αποφάσισε να το πουλήσει όπως-όπως στη μισή τιμή.

Η αδελφή της πριγκίπισσας Κέητ πίστευε σίγουρα ότι θα μπορεί να επωφελείται αιωνίως από την επιτυχία του πριγκηπικού ζευγαριού. Ομως η τύχη του βιβλίου της «Celebrate » ήρθε να της θυμίσει πόσο σκληρή είναι η ζωή. Πρόκειται για έναν οδηγό που συμβουλεύει πώς να κάνουμε γιορτές και πάρτυ με γκλάμουρ αλλά η συνταγή δεν έπιασε.

Η βρετανική Telegraph γράφει ότι το βιβλίο της Πίπα Μίντλετον βρίσκεται στην 189η θέση των πωλήσεων, πολύ πίσω από τα βιβλία του Τζέιμι Ολιβερ. Αλλά το αποκορύφωμα της αποτυχίας ήρθε με την απόφαση της Amazon να ξεπουλήσει το εν λόγω πόνημα με 14 ευρώ, ενώ η αρχική του τιμή ήταν 30 ευρώ.

Ωστόσο η μικρή αδελφή της Δούκισσας του Κέμπριτζ χρησιμοποίησε όλους τους τρόπους για να προωθήσει το βιβλίο της. Αλλά ο βρετανικός τύπος φάνηκε πολύ σκληρός μαζί της. Η εφημερίδα Sun, για παράδειγμα, έγραψε: «Ολα όσα έχει να προσφέρει η Πίπα είναι κάτι συνταγές με βούτυρο και μούρα καθώς και προτάσεις για να μεταμορφώσουμε τις κολοκύθες σε μπάλες για μπόουλινγκ. Μα, πώς δεν τα είχαμε σκεφτεί όλα αυτά

Η εφημερίδα συνεχίζει μάλιστα το «μαχαίρωμα» διερωτώμενη γιατί η Πίπα κατάντησε τόσο πληκτική. Την ίδια ώρα ειδική σελίδα παρωδίας δημιουργήθηκε στο Τουίτερ με τίτλο «Οι συμβουλές της Πίπα Μίντλετον», την οποία ακολουθούν 22.000 άτομα, και ανασύρει διάφορες συμβουλές από το βιβλίο της Πίπα. «Για να κάνετε τοστ αρκεί να αγοράσετε ψωμί, να το βάλετε στο γκριλ ή να ψήσετε» γράφει ένα σχόλιο. «Ο χυμός πορτοκάλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δροσιστικό. Για να τον φτιάξετε, αρκεί να αγοράσετε πορτοκάλια ή να πάρετε ένα μπουκάλι έτοιμο χυμό» γράφει άλλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ