Θρίλερ με γνωστό μοντέλο εσωρούχων – Αγνοείται εδώ και ένα μήνα - iefimerida.gr

Θρίλερ με γνωστό μοντέλο εσωρούχων – Αγνοείται εδώ και ένα μήνα

Θρίλερ με γνωστό μοντέλο εσωρούχων – Αγνοείται εδώ και ένα μήνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άκαρπες έχουν αποβεί μέχρι στιγμές οι έρευνες της αστυνομίας του Κολοράντο για τον εντοπισμό της 19χρονης Κάρα Νίκολς, η οποία είναι γνωστό μοντέλο εσωρούχων και αγνοείται εδώ και περισσότερο από ένα μήνα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η κοπέλα, η οποία εξαφανίστηκε ενώ υποτίθεται ότι ταξίδευε για επαγγελματικές υποχρεώσεις στο Ντένβερ του Καναδά, εθεάθη για τελευταία φορά στις 9 Οκτωβρίου, ενώ την ίδια ημέρα καταγράφτηκε και η τελευταία κλήση στο κινητό της.

«Αυτό που μας ανησυχεί περισσότερο είναι η απουσία επαφής έστω και τηλεφωνικά με την οικογένειά της όλο αυτό το διάστημα, κάτι που δε το συνήθιζε ποτέ της», ανέφερε στη Huffington Post ο επικεφαλής των ερευνών για τον εντοπισμό της.

Η οικογένειά της έχει απευθυνθεί σε διάφορες οργανώσεις και οργανισμούς που αναζητούν αγνοούμενους, ενώ έχει δημιουργήσει ειδική σελίδα στο Facebook, ζητώντας βοήθεια από όποιον μπορεί να την προσφέρει.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ