«Δεν υπάρχει θέμα Ρουπακιώτη» - Ο Σαμαράς τον κρατάει στην Κυβέρνηση - iefimerida.gr

«Δεν υπάρχει θέμα Ρουπακιώτη» - Ο Σαμαράς τον κρατάει στην Κυβέρνηση

«Δεν υπάρχει θέμα Ρουπακιώτη» - Ο Σαμαράς τον κρατάει στην Κυβέρνηση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κυβέρνηση θεωρεί λήξαν το θέμα που δημιουργήθηκε το πρωί της Παρασκευής από τις δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη όταν ο τελευταίος δήλωσε ότι «το πολυνομοσχέδιο με τα τελευταία μέτρα το υπέγραψα αλλά δεν το έγραψα και δεν το υποστηρίζω».

Η παρουσία του κ. Ρουπακιώτη στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 θεωρήθηκε ως «πέταγμα του γαντιού» τόσο στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, όσο και στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr από υψηλόβαθμη κυβερνητική πηγή, το Μέγαρο Μαξίμου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του προς τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη και ο τελευταίος -μετά και από την επικοινωνία του με τον υπουργό- διαβεβαίωσε τον πρωθυπουργό ότι ο κ. Ρουπακιώτης θα είναι πιο προσεκτικός στις δημόσιες δηλώσεις του ούτως ώστε να μη δημιουργεί δυσμενείς εντυπώσεις κατά της κυβέρνησης στην οποία μετέχει και κατά των συναδέλφων του υπουργών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ