Το συγκινητικό αντίο του Φερέιρα στους παίκτες του Παναθηναϊκού - iefimerida.gr

Το συγκινητικό αντίο του Φερέιρα στους παίκτες του Παναθηναϊκού

Το συγκινητικό αντίο του Φερέιρα στους παίκτες του Παναθηναϊκού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα βρέθηκε την Παρασκευή για τελευταία φορά στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ο Πορτογάλος προπονητής, μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον πάγκο του «τριφυλλιού», αποχαιρέτησε τους πρώην ποδοσφαιριστές του τονίζοντας πως φεύγει έχοντας ήσυχη τη συνείδησή του, μια και έδωσε τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα, ενώ στο τέλος της ομιλίας του βούρκωσε.

«Όπως ξέρετε φεύγω από τον Παναθηναϊκό. Η απόφαση μου έχει να κάνει με το γεγονός πως έβλεπα ότι δεν μπορώ να βοηθήσω άλλη την ομάδα. Ήθελα να είμαι η λύση και όχι το ίδιο το πρόβλημα. Παλέψαμε μαζί, σας ευχαριστώ για την συνεργασία και τις στιγμές που ζήσαμε αυτά τα δύο χρόνια. Θετικές και αρνητικές. Όσο ήμουν εγώ στον πάγκο υπήρχε κάποιος που αναλάμβανε τις ευθύνες και σας στήριζε στα δύσκολα. Ελπίζω το ίδιο να συνεχίσει και μετά από εμένα», είπε αρχικώς ο 66χρονος τεχνικός στους παίκτες των «πράσινων» σύμφωνα με το gazzetta.gr και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Φεύγω και έχω την συνείδηση μου ήσυχη. Και αυτό γιατί έδωσα και έκανα ότι μπορούσα για να βοηθήσω αυτό τον τεράστιο σύλλογο στις δύσκολες στιγμές που περνάει. Καλή επιτυχία σε όλους σας από εδώ και πέρα, εύχομαι ότι καλύτερο και φυσικά να έρθουν καλύτερες μέρες σε όλα τα επίπεδα. Να αγαπήσετε τον Παναθηναϊκό όπως εγώ».

Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ