Οι ναυτεργάτες ετοιμάζονται να επισκεφθούν και πάλι το υπουργείο Εθνικής Αμυνας - iefimerida.gr

Οι ναυτεργάτες ετοιμάζονται να επισκεφθούν και πάλι το υπουργείο Εθνικής Αμυνας

Οι ναυτεργάτες ετοιμάζονται να επισκεφθούν και πάλι το υπουργείο Εθνικής Αμυνας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα καθώς την ερχόμενη Τρίτη έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά έξω από ΥΕΘΑ.

Με τις μνήμες να είναι ακόμα νωπές από την τελευταία επίσκεψη των ναυτεργατών στο υπουργείο, όταν είχαν εισβάλει στο θεωρητικά καλύτερα φυλασσόμενο στρατόπεδο της Ελλάδας και είχαν προκαλέσει φθορές, κανείς δεν θέλει να επαναληφθούν παρόμοιες σκηνές, γι αυτό και τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια.

Όπως αναφέρει και το onalert.gr ο υπουργός Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ, κ. Γιάννη Παναγόπουλο, τον Πρόεδρο της ΠΟΕΜ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου), κ. Γιάννη Στεφανόπουλο και το Μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, κ. Θανάση Δανούση με αντικείμενο της συνάντησης την κατάσταση που επικρατεί στα Ναυπηγεία Ελευσίνας και Σκαραμαγκά, τα οποία έχουν αναλάβει, με αντίστοιχες συμβάσεις, να ναυπηγήσουν πλοία του Πολεμικού Ναυτικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ