Πεντανόστιμα ζώδια για ΠΣΚ - iefimerida.gr

Πεντανόστιμα ζώδια για ΠΣΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ζώδια σού αποκαλύπτουν όλες τις εξελίξεις του Σαββατοκύριακου. Πριν ζήσεις, αυτά γνωρίζουν το πεπρωμένο σου.

Κριός

Βάλε αυτό το Σ/Κ (έτσι για αλλαγή) να παίζει η χαρούμενη κασέτα. Ακόμα κι εσύ πια δεν παλεύεις τη θυματική σου στάση απέναντι στη ζωή και τα πράγματα. Αυτή η Φόνισσα του Παπαδιαμάντη είναι ο ρόλος που σου ταιριάζει γάντι. Από τη μια ξεπαστρεύει τα κοριτσάκια, από την άλλη θεωρεί ότι τα σώζει από τη μίζερη ζωή τους. Δηλαδή θύμα και θύτης στη συσκευασία του ενός. Καιρό τώρα δεν ξέρεις σε ποια όχθη τελικά θέλεις να σταθείς. Και ενώ θυμάσαι ποιες είναι οι προτεραιότητές σου, δεν κάνεις τίποτα γι’ αυτές. Όχι, δεν τις είχες ξεχάσει, αλλά δεν έκανες και τίποτα για να ταΐσεις το στομάχι του ερωτισμού σου. Ναι, πράγματι, ο έρωτας περνάει και δεν σε αγγίζει, γιατί συναισθηματικά έχεις περάσει από πλαστικοποίηση. Αν πάντως δεν ξανασυνδεθείς με το συναίσθημα, άσπρη μέρα δεν θα δεις.

Ταύρος

Αυτός ο ερωτισμός θα σε εκθέσει (δεν το βλέπεις;). Βρες γρήγορα το αντικείμενο του πόθου σου, γιατί έτσι όπως πας θα βγάλεις κακό όνομα. Η ερωτική διάθεση δεν είναι πια μόνο «διάθεση», έχεις περάσει στη δράση, που σημαίνει ότι το μάτι σου έχει ζωηρέψει και το εδώ και τώρα έχει γίνει επιτακτική σου ανάγκη. Η όλη κατάσταση θυμίζει διονυσιακή τελετή: όλοι ξέρουν ότι κάτι οργιαστικό γίνεται, αλλά κανείς δεν ξέρει τις λεπτομέρειες. Ίσως όμως είναι από τις λιγοστές φορές που δέχεσαι να μπεις στο παιχνίδι χωρίς να γνωρίζεις όλες τις λεπτομέρειες. Θα ήταν βοηθητικό αν κατάφερνες απλά να καταλάβεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις, και να εστιάσεις σε ένα προσφιλές πρόσωπο. Διάβασε λίγο Επίκουρο (κακό δεν κάνει) και θυμήσου την επικούρεια φρόνηση, που συνιστά απλές και συνετές απολαύσεις. Το Σ/Κ αυτό σε βάζει σε πολύ μεγάλους ερωτικούς πειρασμούς. Για να δούμε πόσο καλός παίκτης είσαι!

Δίδυμος

Ενώ τις μισές μέρες δείχνεις ότι σέβεσαι και τον εαυτό σου και τις επιλογές σου, τις άλλες μισές πρέπει να βρεις ένα λαγούμι και να κρύψεις εκεί μέσα όλα τα παρορμητικά σου, γιατί όσο τα έχεις έξω ελεύθερα και αδέσποτα είσαι σε πολύ δύσκολη θέση. Ναι, για ακόμη μια φορά ο (μισός) εαυτός σου σε βάζει σε δύσκολη θέση και για πρώτη φορά η ψυχή σου έχει πέσει στα γόνατα και σε παρακαλάει να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Οι πλανήτες πάντως σού κάνουν τις απαραίτητες πλάτες για να αρχίσει το επαγγελματικο-οικονομικό να παίρνει τα πάνω του. Γι’ αυτό σφίξε δόντια και πνίξε το συναίσθημα (το άρρωστο) στα βαθιά νερά των ανασφαλειών σου. Με δυο λόγια, κράτα το πρακτικό σου μυαλό για τη δουλειά και το σουρεαλιστικό για τις ερωτικές σου σχέσεις, γιατί αν σου ζητήσουμε να γειωθείς σίγουρα θα φρικάρεις. Οπότε, γι’ αρχή άφησε την τρέλα για το κρεβάτι σου και μόνο για εκεί.

Καρκίνος

Τι να λέμε τώρα; Το πήγαινες εντυπωσιακά καλά, τόσο καλά που όλα τα υπόλοιπα ζώδια ένιωθαν ένα δέος, ένα «κάτι». Και αυτό το «κάτι» το ωραίο άρχισες να το ξεστολίζεις με μανία. Σαν να έχεις εθιστεί στα προβλήματα και να έχουν αρχίσει να σου λείπουν ή σαν να μην μπορούσες την πολύ ησυχία και την τάξη και άρχισες μόνος/η σου να ξεσυγυρίζεις (δουλειά δεν είχε ο διάβολος). Αυτό το Σ/Κ είναι ευκαιρία να φρενάρεις την κατρακύλα. Σταμάτησε τον κακομαθημένο και τον ανυπόμονό σου εαυτό που φωνάζει απαιτητικά έξω από τη βιτρίνα με τα παιχνίδια. Silence, γιατί θα έχεις συνέπειες. Τουτέστιν, κατεύνασε τη νεύρωσή σου και κοίτα να συμμαζέψεις το μυαλό και την καρδιά σου. Είπαμε, μόνος σου πρέπει να μπεις πάλι στο μονοπάτι της αρετής και να κάνεις καθαρές επιλογές και κινήσεις.

Λέων

Δεν θυμάσαι πού έχεις βάλει την αντοχή σου, κάπου την έχεις καταχωνιάσει και δεν μπορείς να τη βρεις. Ναι, έχει έρθει η καθημερινότητα, έχει ανοίξει το στόμα της και σου δείχνει τα σάπια δόντια της. Αφενός δεν θέλεις να σε δαγκώσει, από την άλλη κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να σε γραπώσει. Τουτέστιν «τεμπελιάζεις» και όταν στη λένε ενοχλείσαι. Βρες τον ρυθμό σου, γιατί όσο είσαι κάτω έχεις μεγάλο κίνδυνο να σε πατήσουν. Βρες τον ρυθμό σου και κράτα ένα τέμπο. Μπορεί πολύ συχνά να νιώθεις ότι βραχυκυκλώνεις, όμως εσύ και μόνο εσύ μπορείς να ελέγξεις από πού γίνεται η διαρροή. Ώρες ώρες πέφτει και η κεντρική ασφάλεια και έχεις μαύρο σκοτάδι. Όμως ο έρωτας ανάβει κερί και σε περιμένει με υποσχέσεις και ελπίδες. Γι’ αυτό να είσαι ευγνώμων για όσα έχεις και μη σκοντάφτεις συνέχεια σ’ αυτά που σου λείπουν και στους ανεκπλήρωτους έρωτες. Αυτό το Σ/Κ οφείλεις να ανασυνταχθείς.

Παρθένος

Ενώ την έχεις δει Γιούρι Γκαγκάριν και θέλεις να φτάσεις στη Σελήνη και ακόμα παραπέρα, κι αφού γενικά αποφασίσεις να αφήσεις την κλάψα και τα δεν μπορώ και να πιάσεις το κουβάρι της ζωής σου από την αρχή του και να αρχίσεις επιδέξια και με υπομονή να το ξεμπερδεύεις, έρχεται το αριστερό σου χέρι και μπερδεύει ό,τι ξεμπερδεύει το δεξί και σου βάζει φρένο, και φυσικά αυτό ακριβώς που δεν ήθελες τώρα είναι το φρένο. Δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί όταν πια παίρνεις την απόφαση να πας μπροστά ο μισός σου εαυτός σε ξαναγυρνά στην αφετηρία. Αυτή η ρημάδα η Μονόπολη φταίει για όλα και οι κανόνες της. Άκου τι πρέπει να κάνεις, διάβασε πάλι λίγο Ντίκενς, ας πούμε τις Μεγάλες Προσδοκίες. Μην αφήνεις το όνειρό σου παράλυτο, φυσικά πρέπει να το περπατήσεις και δεν χρειάζεται να κάνεις παρορμητικές κινήσεις, όπως να αγοράσεις την οδό Αμαλίας την ώρα που δεν έχεις λεφτά. Δεν έγινε και τίποτα αν όλα τα μεγάλα πρότζεκτ της καρδιάς και του μυαλού σου ξεκινήσουν λίγο αργότερα. Αυτό που χρειάζεσαι είναι στρατηγική και λογικές κινήσεις.

Ζυγός

Τις περισσότερες μέρες νιώθεις πάλι ότι σε πιάσανε κότσο, δηλαδή σαν να σε εξαπάτησαν μέσα στο ίδιο σου το σπίτι και με τη σύμφωνη γνώμη σου. Γενικά δεν είναι μόνο ότι νιώθεις πως έγινες το «κοροϊδάκι της πριγκηπέσας» είναι ότι σου φόρεσαν και άλλο νούμερο και σε έβαλαν να κάνεις τον κλόουν. Πλέον το κατάλαβες και με το παραπάνω: ό,τι δεν προχωράει πρέπει να πάρει το δρόμο της λήθης και της λησμονιάς, γιατί κάτι προβληματικές καταστάσεις έχουν την τάση να σε πηγαίνουν «κάτω». Αυτό που πρέπει να κάνεις αυτό το Σ/Κ είναι να ανέβεις. Ψυχολογικά, επαγγελματικά, συναισθηματικά. Πρέπει να το πάρεις απόφαση και να αφήσεις όλα εκείνα που δεν προχωράνε -και είναι πολλά- και να ασχοληθείς με τα πράγματα που σου λένε «έλα» και όχι «φύγε». Εντάξει, έχει αρχίσει να σου γίνεται διαστροφή το πίσω μπρος, αλλά νισάφι πια με αυτές τις νευρώσεις σου. Στο χέρι σου είναι να πεις «ό,τι δεν λύνεται κόβεται» και να το εννοείς.

Σκορπιός

Λες ότι θέλεις να τα αλλάξεις όλα, για ακόμα μια φορά όμως μένεις μόνο στα λόγια. Και ενώ αισθάνεσαι ότι το κερί σου το έκαψες και από τις δυο μεριές και δεν έχεις και πολλές αντοχές, από την άλλη το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν σ’ αρέσει η καθημερινότητά σου. Βέβαια, εσύ την επέλεξες αυτή την καθημερινότητα. Τη δουλειά, τους φίλους, τον σύντροφό σου, οπότε στο χέρι σου είναι να τα αλλάξεις. Ο Καζαντζάκης έλεγε «Εσύ έχεις τα πινέλα, εσύ και τα χρώματα, ζωγράφισε τη ζωή σου». Και ενώ έχεις εντοπίσει όλα εκείνα που δεν σου αρέσουν, αυτό που σου λείπει είναι η ώθηση για να υλοποιήσεις όλες εκείνες τις αλλαγές. Μην καθυστερείς, σφίξε τη γροθιά και πήγαινε κατά πάνω στο φόβο σου, πήγαινε κατά πάνω στον έρωτα. Εν ανάγκη, πέρνα από το ΚΑΨΑ (Κέντρο Αποκατάστασης Ψυχολογικής Αναπηρίας) να σου δώσουν μια καλή θεραπεία.

Τοξότης

Μέρα τη μέρα αποτρελαίνεσαι, στο όνομα πάντα της δικής σου, καθαρά προσωπικής τρέλας. Δεν σου φταίνε τα άστρα, το κεφάλι σου σού φταίει. Πάντως, οι ψυχιατρικές κλινικές έχουν στείλει εκείνους με τις λευκές μπλούζες και έρχονται να σε μαζέψουν, αφού έχει πέσει σήμα ότι όχι μόνο γυαλίζει το μάτι σου αλλά μ’ αυτά που κάνεις και λες θα τρελάνεις και τα υπόλοιπα 11 ζώδια. Ναι, η παράνοια έχει γίνει κολλητή σου φίλη και πηγαίνετε χεράκι χεράκι. Αν δεν θες να σε πάνε χειροπόδαρα, προσπάθησε όχι μόνο να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι θέλεις, αλλά και να μην έχουν τα λόγια και οι πράξεις σου τόσο μεγάλη αντίθεση. Δηλαδή, αφού πλέον δεν μπορείς να τους πείσεις, μπέρδεψε τους. Τη μια μέρα θες το άλφα, αμέσως μετά το βήτα, τελικά καταλήγεις στο γάμμα. Για να μην το κουράζουμε: δεν ξέρεις κι εσύ ο ίδιος τι θέλεις και εκεί κρύβεται η ουσία. Γι’ αυτό κοίταξε να εστιάσεις αυτό το Σ/Κ στο τι θέλεις και όχι στο τι δεν θέλεις. Και επαγγελματικά θέλεις να αλλάξεις ουρανό και δεν υπάρχουν δρόμοι. Μια χαρά δρόμοι υπάρχουν, αρκεί: α. να μην είσαι τόσο υπερόπτης, β. να βάλεις το μυαλό σου να σκεφτεί, γ. να ρίξεις τα μούτρα σου και να κλείσεις κανένα ραντεβού.

Αιγόκερως

Οι ευθύνες έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις, και από τα αριστερά και από τα δεξιά, και μοιάζουν με «λυπητερές» από εκείνα τα παλιά σπασμένα σου που καλείσαι τώρα να πληρώσεις. Ναι, οι συνέπειες έχουν πάρει ένα άβολο σχήμα και ζητάνε δικαιοσύνη (θα γινόταν κι αυτό). Έτσι, αυτό το Σ/Κ είναι γλυκόπιοτο. Όσο πιο ειλικρινής είσαι, κυρίως με τον εαυτό σου, τόσο πιο εύκολα θα τη βγάλεις καθαρή. Έχεις πάντως αρχίσει να αισθάνεσαι ότι κάτι δεν έκανες και πολύ καλά, έτσι οι κινήσεις σου τώρα πρέπει να είναι ντελικάτες και διορθωτικές και πρέπει όλα αυτά να γίνει με τρόπο, πριν το πάρουν κι άλλοι χαμπάρι και αρχίζουν να στην πέφτουν. Αυτό που πρέπει πάντως να επικρατήσει είναι ο λογικός εαυτός σου, που ξέρει να τακτοποιεί τα πράγματα. Και στον έρωτα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και γενναιόδωρος εκεί που συμβαίνουν τα αληθινά, τα μεγάλα αισθήματα.

Υδροχόος

Πέρα από τα προβλήματα και όλα τα πράγματα που είναι λάθος, υπάρχουν και κάποια πράγματα που είναι καλά, πέρα δηλαδή από την ασχήμια υπάρχει και κάτι πολύ όμορφο. Αυτή η τελειότητα και η ομορφιά βρίσκεται μέσα σου. Δηλαδή, μην ψάχνεις «έξωθεν» να βρεις τις απαντήσεις. Μην ψάχνεις να ρίξεις τα κρίματα σε ξένα πρόσωπα. Προσπάθησε η ευτυχία σου να μην εξαρτάται από κανέναν άλλο πέρα από εσένα (κάτι σου είπαμε τώρα). Και όμως, εσύ έχεις τα κλειδιά της φυλακής σου και τις απαντήσεις. Και μπορεί να έχεις και καθυστερήσεις και ασυνεννοησία και συχνή απογοήτευση και οι σχέσεις σου να θυμίζουν την ολέθρια σχέση του Ντάγκλας με την Κλόουζ, όμως αυτά είναι απλά τα συμπτώματα. Αλλού είναι η αιτία και μόλις δεις ότι όλα ξεκινούν από εσένα θα έχεις τη λύση στο πρόβλημά σου. Αντιλαβού; Αυτό το Σ/Κ δεν είναι καιρός μόνο για διαλογισμό και ενδοσκόπηση αλλά για συνειδητοποίηση και αλλαγή.

Ιχθύες

Φτου να μη σε ματιάσουμε! Έχεις ανοίξει όλα τα παράθυρα στη ζωή σου και μπαίνει πλέον στην καρδιά και στο μυαλό σου αέρας ανανέωσης. Και ενώ οι περισσότεροι «σιχτιρίζουν» και δεν μπορούν να συντονιστούν, εσύ δείχνεις απόλυτα εναρμονισμένος/η στο εδώ και τώρα. Έχεις αποφασίσει να μη χάσεις λεπτό της ζωής σου σε μιζέριες και γκρίνιες που αφορούν το παρελθόν. Τουτέστιν, συνεχίζεις το αέναο ονειροπόλημα, αλλά είσαι και αποφασισμένος να καταλήξεις στην ικανοποιητική εικόνα που σκέφτηκες για σένα και για τους άλλους. Ναι, εμπιστεύεσαι το μεγάλο όραμα και το αφήνεις σε οδηγήσει. Εύγε. Αυτό που τώρα θέλεις είναι να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και στα ουσιαστικά σου θέλω, που δεν είναι απαραίτητα συνδεδεμένα με τους άλλους. Πράγματι, το έχεις παρατηρήσει ότι όταν είσαι εσύ καλά είναι καλά και οι γύρω σου, δηλαδή εκείνοι που σε αγαπούν. Αυτό το Σ/Κ είναι ιδανικό για να λανσάρεις αυτό τον ανανεωμένο εαυτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζώδια προβλέψεις Τζούλη Αγοράκη άστρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ