H Μέγκαν Φοξ φοράει δερμάτινα εσώρουχα για χάρη του συζύγου της [βίντεο] - iefimerida.gr

H Μέγκαν Φοξ φοράει δερμάτινα εσώρουχα για χάρη του συζύγου της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οχτώ χρόνια μετά το Hope & Faith, την τηλεοπτική σειρά στην οποία γνωρίστηκαν, η Μέγκαν Φοξ και ο σύζυγός της, Μπρίαν Όστιν Γκριν, θα εμφανιστούν και πάλι μαζί στην μικρή οθόνη στα πλαίσια της νέας σειράς του ονόματι Wedding Band.

Guest star στην νέα σειρά του συζύγου της ονόματι The Wedding Band (σχετικά με μια μπάντα που παίζει σε γάμους) δέχτηκε να είναι η Μέγκαν Φοξ. Η οποία προφανώς είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να την προμοτάρει. Ακόμη και να φορέσει ένα σέξι δερμάτινο κορσέ προκειμένου να τσιμπήσει λίγο θεαματικότητα. Κάτι απολύτως λογικό αν σκεφτείς πόσο χάλια πάει πλέον η καριέρα της ίδιας.

Σύμφωνα με το preview του επεισοδίου, που μόλις κυκλοφόρησε, η Μέγκαν υποδύεται την σταρ μιας σειράς επιστημονικής φαντασίας ονόματι Plutopia. Ενώ οι παραγωγοί έκαναν σαφές ότι πρόκειται απλά για ένα guest star που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εξελιχθεί σε μόνιμο ρόλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ