Alpha Bank: Για πρώτη φορά μπροστά από τις εξελίξεις η Ελλάδα - iefimerida.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά μπροστά από τις εξελίξεις η Ελλάδα

Alpha Bank: Για πρώτη φορά μπροστά από τις εξελίξεις η Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναλυτές της τράπεζας σημειώνουν πως η χώρα μας έχει τηρήσει όλα όσα προβλέπει το Μνημόνιο, χωρίς να έχει πάρει την οικονομική βοήθεια που προβλεπόταν.

Το τελευταίο οικονομικό δελτίο της τράπεζας αναφέρει πως η Ελλάδα βρίσκεται εντός στόχων, παρ'όλο που η ύφεση ήταν μεγαλύτερη από την προβλεπόμενη και παρά το γεγονός πως δεν έχει εκταμιευθεί εγκαίρως η δόση της βοήθειας από την Τρόικα.

Είναι η πρώτη φορά που η ελληνική πλευρά προηγείται των εξελίξεων καθώς περιμένει το ΔΝΤ και την Ευρωζώνη να ανταποκριθούν στις δεσμεύσεις τους για εκταμίευση των δόσεων, έχοντας ήδη φέρει σε πέρας τις δικές της υποχρεώσεις» αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο της Alpha Bank.

Τέλος, όπως σημειώνουν τα στελέχη της τράπεζας, χρειάζεται επίπονη και επίμονη προσπάθεια για να καταδειχθεί η αλλαγή πορείας της οικονομικής πολιτικής της χώρας, καθώς το έλλειμμα αξιοπιστίας δεν διορθώνεται από την μία μέρα στην άλλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ