Τα ζώδια της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς σήμερα. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Διανύετε μια περίοδο όπου μπορείτε και πρέπει να βάλετε τις κατάλληλες βάσεις για να έχετε επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα. Θα αυξηθεί η αποδοτικότητα σας στην εργασία και θα εισπράξετε την αναγνώριση από τους συνεργάτες σας αλλά και από τους υφισταμένους σας. Οι δεσμευμένοι που έχετε τυχόν προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι ένα καλό διάστημα για να γεφυρώσετε τις όποιες αποστάσεις. Προσέχετε για τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να λειτουργεί σε βάρος σας αυτό το διάστημα. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις τις οποίες θα τις συζητήσετε με τους συνεργάτες σας και θα αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στη δουλειά σας.

Ταύρος

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα σχέσεις και γνωριμίες προκειμένου να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με πνευματικές εργασίες, εμπόριο και δημόσιες σχέσεις. Μίλησε μαζί του για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Οργανωθείτε σωστά και με αρωγό την υπομονή και την επιμονή θα έχετε σε βάθος χρόνου τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Προσπαθήσετε να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό και ανανεώστε το ερωτικό πάθος μέσα στη σχέση σας. Στον εργασιακό σας χώρο, κρατήστε χαμηλούς τους τόνους και μην αντιδράτε στις διάφορες καταστάσεις που θα συμβαίνουν γύρω σας, γιατί η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη και δεν πρέπει να πιέσετε και άλλο τα πράγματα.

Δίδυμοι

Εκμεταλλευτείτε το! Διατηρήστε την αισιοδοξία σας αλλά συγκρατείστε για λίγο ακόμη τους όποιους υψηλούς στόχους έχετε στο σχεδιασμό σας. Καλό θα είναι αυτές τις ημέρες να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αντιθέτως σχεδιάστε καλύτερα τα επόμενα βήματα σας. Οι ελεύθεροι, η διάθεση σας θα είναι παράλληλα ρομαντική και κτητική και αυτό θα σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς. Στα επαγγελματικά σας, θα σκεφτείτε να κάνετε αλλαγές, αφού στο χώρο που είσαστε τώρα δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλετε. Τα οικονομικά σας θα σταθεροποιηθούν και θα μπορέσετε να κάνετε κάποια πράγματα που θέλετε για το εαυτό σας.

Καρκίνος

Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα αυτό το διάστημα. Κάποια σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν καθώς θα έχετε απρόσμενα έξοδα που θα τα καλύψετε τελευταία στιγμή. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με τους αδέσμευτους να έχετε την τάση να βρείτε ερωτικό σύντροφο. Ορισμένοι από εσάς θα αποφασίσετε να συνεχίστε μόνοι αναζητώντας τον ιδανικό σύντροφο.

Λέων

Είναι πολύ βασικό να δραστηριοποιηθείτε δυναμικά στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά χωρίς να προκαλέσετε με τις κινήσεις που θα κάνετε ή με την συμπεριφορά σας, παίρνοντας πρωτοβουλίες χωρίς να έχετε την έγκριση των ανώτερων σας. Θα προβληματιστείτε με ορισμένα άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και θα χρειαστεί να τους στηρίξετε οικονομικά. Ο ερωτικός τομέας είναι αλήθεια ότι δεν είναι στις προτεραιότητές σας αυτήν την περίοδο. Στη δουλειά σας θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες με τις υποθέσεις που έχετε αναλάβει, για αυτό καλό θα είναι να ζητήσετε την βοήθεια των συνεργατών σας.

Παρθένος

Αποφύγετε εντάσεις στις σχέσεις σας, είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές, γιατί θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα. Η κοινωνικότητα σας θα ανέβει και θα κάνετε πολλές επαφές με διάφορα άτομα. Μολονότι αυτό σας ευχαριστεί προσωρινά, πρέπει να δείτε τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Όσοι από εσάς διαπιστώσετε αυτήν την περίοδο προβλήματα στο σπίτι ή στη δουλειά μην απογοητευτείτε. Στα οικονομικά τα έσοδα σας θα αυξηθούν και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα αυτές τις μέρες.

Ζυγός

Θα προβληματιστείτε με ορισμένα άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και θα χρειαστεί να τους στηρίξετε οικονομικά. Θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα πετύχετε την αναγνώριση που επιθυμείτε στο χώρο σας. Παρόλα αυτά σε πολλούς από εσάς θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να χάσετε. Παρότι στους περισσότερους από εσάς οι ευκαιρίες μέσα από αξιόλογες προτάσεις εναλλάσσονται με ανατροπές, το μέλλον, σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Χρήματα που σας οφείλουν καθυστερούν με αποτέλεσμα να αγχώνεστε και να χαλάει η διάθεση σας.

Σκορπιός

Στα οικονομικά σας, ρυθμίστε με καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις σας, για να μην αναγκαστείτε να οδηγηθείτε σε δανεισμό. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα πρέπει να προσέχετε το παρασκήνιο που υπάρχει και να μην δίνετε λαβές για αρνητικά σχόλια. Στον επαγγελματικό σας τομέα, οι συνεργασίες σας θα έχουν αρκετές δόσεις εντάσεων και προβλημάτων, οπότε θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τις ηγετικές σας ικανότητες, για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην ξεσπάσετε στο ταίρι σας. Το ένστικτό σας είναι ιδιαίτερα οξυμένο, για αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν προς το τέλος της βδομάδας.

Τοξότης

Ένα πολύ καλό διάστημα προδιαγράφεται για όσους από εσάς είχατε κάποια προβλήματα στην σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεχθούν και μια σημαντική βοήθεια από φίλους, ενώ ευνοούνται νέοι στόχοι και συλλογική δουλειά. Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ερωτικά, δείχνουν ότι οι δεσμευμένοι θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που έχουν με το ταίρι τους αρκεί να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή. Τα τρέχοντα οικονομικά σας, αλλά και τα βαθύτερα συναισθηματικά σας, θα σας απασχολήσουν έντονα αυτήν την περίοδο.

Αιγόκερως

Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, η ερωτική σας ζωή θα γίνει πιο χαρούμενη αν αφήσετε πίσω τους παλιούς σας φόβους και ανασφάλειες. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις και οικονομικές συναλλαγές. Οι εξελίξεις από εδώ και πέρα στον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι ραγδαίες και σίγουρα δεν θα έχετε την πολυτέλεια του ελεύθερου χρόνου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα αρχίσετε να αναπολείτε ερωτικές εμπειρίες του παρελθόντος. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, τα άστρα προβλέπουν ότι θα πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας χαλαρό, για να προχωρήσετε και να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Υδροχόος

Να βρίσκεστε σε εγρήγορση και καλό θα ήταν αυτήν την περίοδο να κρατάτε μυστικά τα σχέδιά σας. Αισθηματικά, όσοι ζείτε σε μια σχέση, το τελευταίο καιρό δοκιμάστηκε με τις πιο σκληρές μεθόδους, τώρα πια όμως θα νιώσετε σίγουροι και ήρεμοι με το πρόσωπο που αγαπάτε. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας, κάντε ρεαλιστικά βήματα και αναθεωρήστε όπου χρειάζεται, σχέσεις και συνεργασίες. Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις. Αποφύγετε πολλές συνεργασίες και προσπαθήστε όσο μπορείτε να κινηθείτε μόνοι σας και να πετύχετε όλα αυτά που θέλετε.

Ιχθείς

Δραστηριοποιηθείτε και μην αφήσετε αυτό το διάστημα να πάει χαμένο. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για καινούργια ξεκινήματα στα οικονομικά και η ψυχολογία σας θα ανέβει κατακόρυφα. Μίλησε μαζί του για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν και καλείστε να είστε συνεπείς απέναντι σε όλα και σε όλους, αποφεύγοντας βιαστικές κινήσεις. Σε κάποιους από εσάς θα γίνουν προτάσεις για αλλαγή χώρου εργασίας και θα πρέπει να ελέγξτε προσεκτικά τους όρους και πάνω από όλα τα κίνητρα αυτών που σας κάνουν τις προσφορές.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ