Καταλήψεις και στάσεις εργασίας στα λιμάνια - iefimerida.gr

Καταλήψεις και στάσεις εργασίας στα λιμάνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατάληψη πραγματοποιούν σήμερα στα κεντρικά γραφεία του ΟΛΠ οι εργαζόμενοι, αντιδρώντας στις εξαγγελίες της κυβέρνησης για ιδιωτικοποιήσεις των λιμανιών.

Παράλληλα, πραγματοποιούν στάση εργασίας από την έναρξη της πρωινής βάρδιας έως τις 10:00.

Κλειστά θα είναι τα λιμάνια και την ερχόμενη Τρίτη από τις 11:00, ενώ προγραμματίζεται και 24ωρη απεργία τις προσεχείς εβδομάδες.

Κατάληψη των γραφείων του ΟΛΗ αλλά και στάση εργασίας πραγματοποιούν και οι εργαζόμενοι στο λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης, οι οποίοι επίσης σκοπεύουν να παρατείνουν τις κινητοποιήσεις τους και την ερχόμενη Τρίτη.

Επίσης αυτή την ώρα 200 περίπου εργαζόμενοι στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν πορεία στο πλακόστρωτο της παραλίας με προορισμό τους το Λευκό Πύργο. Θα βρεθούν και οι ίδιοι στο πλευρό των “αγανακτισμένων”. Το σύνθημα που φωνάζουν είναι: ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κατάληψη εργασίας ΟΛΠ στάση λιμάνια ΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ