Κεδίκογλου: Ντροπή να προτρέπει ο Τσίπρας τους ξένους να μην επενδύσουν στη χώρα - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: Ντροπή να προτρέπει ο Τσίπρας τους ξένους να μην επενδύσουν στη χώρα

Κεδίκογλου : Ντροπή να προτρέπει ο κ. Τσίπρας τους ξένους να μην επενδύσουν στη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου στα όσα δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας σε αυστριακή εφημερίδα, τονίζοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί με τις δηλώσεις του για τις επενδύσεις και τις ιδιωτικοποιήσεις στην Ελλάδα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι είναι ντροπή να θεωρεί ο Αλέξης Τσίπρας την Ελλάδα αφρικανική χώρα και να επισημαίνει στους ξένους επιχειρηματίες πως δεν υπάρχει λόγος να επενδύσουν στη χώρα , καθώς η κυβέρνηση καταρρέει και δεν υπάρχει σταθερότητα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας στην αυστριακή εφημερίδα Wiener Zeitung υποστήριξε ότι «η ίδια η αγορά θα φροντίσει να εμποδιστούν οι ιδιωτικοποιήσεις, διότι κανένας σοβαρός επενδυτής δεν θα ξοδέψει τα χρήματά του, όταν γνωρίζει ότι ο χρόνος αυτής της κυβέρνησης, η οποία τις αποφάσισε, ήδη τελειώνει»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ