Ο Αλέξης Γεωργούλης δεν έριξε μαύρη πέτρα πίσω του, αλλά δεν σκέφτεται να επιστρέψει - iefimerida.gr

Ο Αλέξης Γεωργούλης δεν έριξε μαύρη πέτρα πίσω του, αλλά δεν σκέφτεται να επιστρέψει

Ο Αλέξης Γεωργούλης δεν έριξε μαύρη πέτρα πίσω του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη ζωή και την καριέρα που χτίζει αργά αλλά σταθερά στην Αμερική, μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» ο Αλέξης Γεωργούλης.

Αναφορικά με το πώς του φαίνεται η ζωή στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο ηθοποιός είπε: «Η ζωή περνάει προσπαθώντας. Όταν είσαι μακριά από τη χώρα σου είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, δεν καταλαβαίνει εύκολα ο κόσμος τον τρόπο που εκφράζεσαι».

Πρόσθεσε ακόμα ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα εκεί, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «επαγγελματικά ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Εκεί είναι ουσιαστικά ο πυρήνας της showbiz και πολλές φορές βρίσκεσαι μπροστά σε ένα χάος. Πρέπει να βρεις τον δρόμο σου με το συναίσθημα και όχι με τη λογική».

Τέλος, στην ερώτηση αν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και τί του λείπει περισσότερο, είπε: «Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω, γιατί θεωρώ ότι δεν έχω φύγει. Ένα κομμάτι μου είναι πάντα στην Ελλάδα. Αυτά που μου λείπουν περισσότερο είναι ο ήλιος και οι μυρωδιές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ