Τετ α τετ με Μπαρόζο και Ρομπάι θα έχει την Τρίτη ο Σαμαράς στις Βρυξέλλες - iefimerida.gr

Τετ α τετ με Μπαρόζο και Ρομπάι θα έχει την Τρίτη ο Σαμαράς στις Βρυξέλλες

Τετ α τετ με Μπαρόζο και Ρομπάι θα έχει την Τρίτη ο Σαμαράς στις Βρυξέλλες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις Βρυξέλλες θα βρεθεί την Τρίτη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να συμμετάσχει σε εκδήλωση για την ευρωπαϊκή συνοχή. Ωστόσο στο περιθώριο της σύσκεψης αυτής αναμένεται να έχει κατ' ιδίαν επαφές με τον πρόεδρο της Κομισιόν Μανουέλ Μπαρόζο, αλλά και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι.

Ο κ. Σαμαράς αναμένεται να αναχωρήσει για τις Βρυξέλες το πρωί της Τρίτης και να επιστρέψει και πάλι στην Αθήνα το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Στο ενδιάμεσο θα συμμετάσχει στη σύσκεψη των «Φίλων της Συνοχής» στην οποία συμμετέχουν 12 πρωθυπουργοί και διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Επίσης, θα έχει τετ α τετ με τον κ. Μπαρόζο, τον κ. Ρομπάι, ενώ θα συναντηθεί και με πρωθυπουργούς άλλων χωρών.

Σύμφωνα με το tovima.gr ο πρωθυπουργός στις συναντήσεις του θα θέσει επιτακτικά το ζήτημα της άμεσης εκταμίευσης της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ, αλλά και το να δοθούν και τα επιπλέον χρήματα που πρέπει να καταβληθούν στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ