Σε πολιτική συμφωνία για το ελληνικό πρόγραμμα ελπίζει ο Μοσχοβισί - iefimerida.gr

Σε πολιτική συμφωνία για το ελληνικό πρόγραμμα ελπίζει ο Μοσχοβισί

Σε πολιτική συμφωνία για το ελληνικό πρόγραμμα ελπίζει ο Μοσχοβισί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις μέχρι τώρα προσπάθειες που έχει κάνει η ελληνική κυβέρνηση με τις μεταρρυθμίσεις και στις θυσίες του ελληνικού λαού, προκειμένου να εξυγιανθεί η οικονομία της χώρας αναφέρθηκε προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Πιέρ Μοσχοβισί.

«Βούληση της γαλλικής κυβέρνησης είναι να βρεθεί πολιτική συμφωνία, η οποία θα συμβάλει στη συνέχιση του ελληνικού προγράμματος και θα ανακτήσει την εμπιστοσύνη στην Ευρωζώνη», δήλωσε ο κ. Μοσχοβισί και πρόσθεσε: «Πρέπει να προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε σε μια πολιτική συμφωνία για την Ελλάδα. Το αξίζει η χώρα και ο ελληνικός λαός που έκανε πολύ γενναίες προσπάθειες».

Όπως εκτίμησε δεν θα δοθεί σήμερα οριστική λύση για το ελληνικό ζήτημα, αλλά ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να στείλει ένα θετικό μήνυμα για την Ελλάδα. «Η σημερινή συνεδρίαση δεν πρέπει να είναι ούτε αρνητική, ούτε ουδέτερη» ανέφερε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ