Σοκ: Άνεργη Ισπανίδα πουλάει τα όργανά της για να ζήσει - iefimerida.gr

Σοκ: Άνεργη Ισπανίδα πουλάει τα όργανά της για να ζήσει

 Σοκ: Άνεργη Ισπανίδα πουλάει τα όργανά της για να ζήσει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια κίνηση απελπισίας οδήγησε η ανεργία μια 44χρονη Ισπανίδα, η οποία αποφάσισε να πουλήσει κάποια από τα όργανά της, προκειμένου να συντηρήσει τον εαυτό της και την κόρη της.

Η γυναίκα, η οποία είναι άνεργη και ανάπηρη σε ποσοστό 66% επειδή ο άνδρας με τον οποίο συζούσε επί 18 χρόνια την κακοποιούσε, κατέφυγε σε αυτή την ακραία λύση όταν έμεινε άστεγη, σύμφωνα ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας El Mundo. Το σχετικό δημοσίευμα μάλιστα, αναφέρει ότι ο άνθρωπος που την κακοποιούσε είναι αυτός που την έδιωξε από το σπίτι που της είχε παραχωρήσει για να ζήσει με την ανήλικη κόρη της.

Όπως δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα, «αρχικά έβαλα προς πώληση ένα νεφρό, τώρα πουλάω επίσης τους κερατοειδείς, έναν πνεύμονα, ένα τμήμα από το ήπαρ μου... Πουλάω οποιοδήποτε όργανό μου σε όποιον μπορεί να το πληρώσει και το κάνω γιατί, πολύ απλά, είμαι απελπισμένη».

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί πιθανές αγοραστές εντός Ισπανίας, η 44χρονη ανέφερε στην El Mundo ότι έχει έρθει σε επαφή με γιατρούς στη Μελίλα (Β. Αφρική), προκειμένου να δοθούν εκεί τα όργανά της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ