Ο ΟΑΣΑ δεν θα δώσει αποζημίωση στους κατόχους καρτών για τις απεργίες - iefimerida.gr

Ο ΟΑΣΑ δεν θα δώσει αποζημίωση στους κατόχους καρτών για τις απεργίες

Ο ΟΑΣΑ δεν θα δώσει αποζημίωση στους κατόχους καρτών για τις απεργίες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος στις όποιες συζητήσεις περί αποζημιώσεων των επιβατών – κατόχων καρτών απεριορίστων διαδρομών για τη μη εκτέλεση των δρομολογίων των λεωφορείων βάζει ο ΟΑΣΑ, αφού όπως ισχυρίζεται δεν την ευθύνη για τις κινητοποιήσεις την είχαν οι εργαζόμενοι που αποφάσισαν την απεργία.

Η ανακοίνωση του ΟΑΣΑ

«Ο ΟΑΣΑ δεν έχει υποχρέωση να αποζημιώνει τους επιβάτες που είναι κάτοχοι εισιτηρίων και καρτών απεριορίστων διαδρομών και πλήττονται από τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζόμενων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, διότι πρόκειται για γεγονός για το οποίο δεν υπέχει ευθύνη.

Σε περίπτωση απεργίας των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν υφίσταται διαδικασία αποζημίωσης ούτε και κατά τον ΧΥΚ (ΦΕΚ Β/507/10.4.2007), δεδομένου ότι ο ΟΑΣΑ και οι λοιπές εταιρείες παροχής συγκοινωνιακού έργου, (ΕΠΣΕ) στην περιοχή της αρμοδιότητός του, δεν αποφασίζουν οι ίδιες τις κινητοποιήσεις και δεν ευθύνονται για τη μη εκτέλεση των δρομολογίων και την συνακόλουθη μη παροχή των υπηρεσιών που αφορούν τις μετακινήσεις των επιβατών με τα εισιτήρια και τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ