Στον πάγκο των Λος Αντζελες Λέικερς ο Μάικ Ντ' Αντόνι - iefimerida.gr

Στον πάγκο των Λος Αντζελες Λέικερς ο Μάικ Ντ' Αντόνι

Στον πάγκο των Λος Αντζελες Λέικερς ο Μάικ Ντ' Αντόνι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάικ Ντ' Αντόνι είναι ο αντικαταστάτης του Μάικ Μπράουν στην τεχνική ηγεσία των Λος Αντζελες Λέικερς, με τη διοίκηση των «λιμνάνθρωπων» να αιφνιδιάζει την απόφαση της.

Ενώ όλα έδειχναν πως ο Φιλ Τζάκσον βρισκόταν πολύ κοντά στο να καθίσει για τρίτη φορά στον πάγκο των Λέικερς, ο Ντ' Αντόνι υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Λος Αντζελες,όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ. Αγνωστο παραμένει πότε θα αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του ο 61χρονος τεχνικός, μια και έχει υποβληθεί σε εγχείρηση στο γόνατο.

Ο πολύπειρος προπονητής έχει καθίσει στον πάγκο των Ντένβερ Νάγκετς (1998-1999), Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (2000-2001), Φίνιξ Σανς (2003-2008) και Νιου Γιορκ Νικς (2008-2012), από τους οποίους αποχώρησε τον περασμένο Μάρτιο. Στην προπονητική του καριέρα στο ΝΒΑ οι καλύτερες σεζόν του ήταν το 2004/05 και το 2005/06, όταν έφτασε με τους Σανς στους τελικούς της Δύσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ