O Γιώργος Παπαδάκης είπε κοπρόσκυλο τον Θέμο Αναστασιάδη και έπαιξαν μπουνιές [βίντεο] - iefimerida.gr

O Γιώργος Παπαδάκης είπε κοπρόσκυλο τον Θέμο Αναστασιάδη και έπαιξαν μπουνιές [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Θέμος Αναστασιάδης και η Δούκισσα Νομικού ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη με αφορμή την πρεμιέρα της εκπομπής «ΟΛΑ».

Ωστόσο ένα σχόλιο – πείραγμα του παρουσιαστή στην Δούκισσα Νομικού, αλλά και η φραστική επίθεση του Γιώργου Παπαδάκη, αποκαλώντας κοπρόσκυλο τον Θέμο Αναστασιάδη, προκάλεσε την... υπερβολική αντίδραση του τελευταίου και οι δύο άντρες ήρθαν στα χέρια για τα μάτια της νεαρής παρουσιάστριας και μάλιστα αντάλλαξαν και μπουνιές.

Αμέσως ακολούθησε διαφημιστικό διάλειμμα και μόλις επέστρεψαν, ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν μακιγιαρισμένος, σαν να έχει δεχθεί δυνατές μπουνιές στο μάτι του. Μάλιστα χαριτολογώντας έλεγε πως οι μπουνιές ήταν πραγματικές.

Φυσικά όλα ήταν μία καλοστημένη πλάκα που στο τέλος της, οι δύο παρουσιαστές ήταν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στο στούντιο του ANT1.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ