Χατζηγιάννης: Είμαι έτοιμος για ένα παιδί με τη Ζέτα - iefimerida.gr

Χατζηγιάννης: Είμαι έτοιμος για ένα παιδί με τη Ζέτα

Χατζηγιάννης: «Είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα με τη Ζέτα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ετοιμος για το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια δηλώνει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος τόνισε πως σκέφτεται τον εαυτό του ως πατέρα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής σε συνέντευξή του στη «Real» δήλωσε έτοιμος για το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη σύντροφό του. «Βεβαίως είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα», τόνισε ενώ για το αν θα γίνει ο γάμος μέσα στην επόμενη χρονιά, είπε: «Εκτίμηση δεν μπορώ να κάνω. Αυτό το βήμα είναι κάτι που το θέλω και το θέλουμε. Για μένα και τη Ζέτα είναι στόχος, πεποίθηση να προσχωρήσουμε στο επόμενο βήμα κι όλα τα υπόλοιπα είναι τυπικές λεπτομέρειες. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, την κατάλληλη στιγμή θα γίνει κι αυτό».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σκέφτεται ήδη τον εαυτό του ως πατέρα. «Τα τελευταία χρόνια το έχω φανταστεί. Είμαι σε μία ηλικία που το να έχω οικογένεια και παιδιά είναι κάτι που έχω ζωντανά μπροστά μου. Είμαι μία εικόνα που μου φαίνεται πολύ οικεία», ενώ σε ερώτηση για το πως βλέπει τη Ζέτα Μακρυπούλια ως μαμά, ο δημοφιλής τραγουδιστής είπε:

«Τη βλέπω εξαιρετική μαμά. Το έχει. Βλέπω πως φέρεται ως άνθρωπος, ως γυναίκα στην καθημερινότητά της, πώς συναναστρέφεται με τα αδέλφια της, κάτι που είναι πολύ σημαντικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ