Ρόμπερτ Πάτινσον: «Γιατί είχα κατάθλιψη δύο χρόνια» - iefimerida.gr

Ρόμπερτ Πάτινσον: «Γιατί είχα κατάθλιψη δύο χρόνια»

Ρόμπερτ Πάτινσον: «Γιατί είχα κατάθλιψη δύο χρόνια»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώ οι συμπρωταγωνιστές του απολάμβαναν τη φήμη τους να απογειώνεται με νέους ρόλους μετά το πρώτο Twilight, ο 26χρονος έπασχε από κατάθλιψη σκεπτόμενος ότι το Twilight θα είναι αρχή μίας μεγάλης καριέρας.

Η φήμη δεν είναι πάντα τόσο ευχάριστη όσο φαίνεται όπως μας εξηγείο Ρόμπερτ Πάτινσον. Σε μια πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη, ο ηθοποιός μιλά ανοιχτά για το πάλεψε με την κατάθλιψη για δύο χρόνια μετά την απότομη φήμη που απέκτησε με την πρώτη ταινία Twilight.

«Πέρασα μια εποχή μεγάλης κατάθλιψης ανάμεσα στα 23 και τα 25, δεν μπορούσα να πάω όπου ήθελα να πάω», είπε ο ηθοποιός στο γαλλικό περιοδικό, Premiere. «Ήμουν στις εφημερίδες κάθε μέρα και δεν είχα πρόσβαση στους ρόλους που πραγματικά ήθελα. Ήθελα περισσότερα, σε κάθε επίπεδο.» πρόσθεσε.

Το Twilight saga ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2008, και η απότομη επιτυχία του έκανε σούπερ σταρ τους Ρομπερτ Πάτινσον, Κρίστεν Στιούαρτ και Τέιλορ Λάουτνερ. Αλλά ο ανήσυχος Ρόμπ, ο οποίος παίζει το βαμπίρ Έντουαρντ Κούλεν, αγωνιούσε ότι δεν θα είναι σε θέση να πάιξει τους ρόλους που πραγματικά ήθελε.

«Νόμιζα ότι όλα πλέον θα έρχονταν έτοιμα, αλλά όχι όπως τα ήθελα» εξηγεί. «Τελικά συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να κερδίσω αυτή την αλλαγή που τόσο απεγνωσμένα ήθελα. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα έπρεπε να προσπαθήσω πολύ για να μπορέσωνα προχωρήσω.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ