«Φως στο τούνελ» για την ΑΕΚ – Ετοιμάζει πρόταση αγοράς ο Βιντιάδης - iefimerida.gr

«Φως στο τούνελ» για την ΑΕΚ – Ετοιμάζει πρόταση αγοράς ο Βιντιάδης

Φως στο τούνελ» για την ΑΕΚ – Ετοιμάζει πρόταση αγοράς ο Βιντιάδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ κοντά σε αλλαγή σελίδας βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς ο γνωστός εφοπλιστής, με γραπτή του ανακοίνωση ξεκαθαρίζει ότι θα κινηθεί για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ.

Οι άνθρωποι και, κυρίως, οι φίλαθλοι της ομάδας περίμεναν με κομμένη την ανάσα κάποιο μήνυμα από τον Δημήτρη Βιντιάδη και ο ίδιος, το απόγευμα της Παρασκευής, ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές και, εφόσον, υπάρχουν θετικές εξελίξεις θα κάνει την προσφορά του για την απόκτηση της ομάδας.

Ο εφοπλιστής, που μαζί με τον επιχειρηματία Κιθ Χάρις έχουν εκδηλώσει τον ενδιαφέρον τους εδώ και αρκετές εβδομάδες, επισημαίνει ότι προέχει η ολοκλήρωση του ελέγχου των οικονομικών της ΠΑΕ και ζητάει τη συμπαράσταση του κόσμου εν όψει και του δύσκολου αγώνα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Βιντιάδη :

«H-SAP HELLENIC SPORTS ACQUISITION PARTNERS LTD

Αθήνα, 09/11/2012

Η επιθυμία της οικογένειάς μας και των συνεργατών της να αποκτήσουμε την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι δεδομένη.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε τη διαπραγμάτευση με όλους τους πιστωτές της ομάδας για τη συμφωνία διευθέτησης όλων των υποχρεώσεών της και ευελπιστούμε οτι όλοι θα δείξουν κατανόηση και διάθεση συνεργασίας.

Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε τις παραμέτρους της προσφοράς μας για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ.

Μέχρι τότε, ζητάμε από τους φιλάθλους της ΑΕΚ την αμέριστη συμπαράσταση τους στην ομάδα μας.

Δημήτρης Βιντιάδης»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ