Γερμανοί Χριστιανοδημοκράτες:«Η κυβέρνηση Σαμαρά κάνει περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη» - iefimerida.gr

Γερμανοί Χριστιανοδημοκράτες:«Η κυβέρνηση Σαμαρά κάνει περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη»

Γερμανοί Χριστιανοδημοκράτες:«Η κυβέρνηση Σαμαρά κάνει περισσότερα από οποιαδήπο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στήριξή του στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά εκφράζει ο επικεφαλής της ΚΟ των Χριστιανοδημοκρατικών/Χριστιανοκοινωνιστών, ζητώντας, ωστόσο, παράλληλα, να συνεχιστεί η πίεση προς τη χώρα και απορρίπτει το ενδεχόμενο νέας αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους.

Ο Φόλκερ Κάουντερ, μιλώντας στην ηλεκτρονική έκδοση του Σπίγκελ εμμένει στην άποψη πως «οι Ελληνες πρέπει να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους», ενώ υποστήριξε ότι η σοβαρότητα της κατάστασης αντικατοπτρίζεται και στα μέτρα λιτότητας που πήρε η κυβέρνηση.

Τάσσεται υπερ της συνέχισης της πίεσης «προς το συμφέρον της ίδιας της Ελλάδας» με κύριο άξονα την αναδιάρθρωση ενός φορολογικού οργανισμού και την επίσπευση των αποκρατικοποιήσεων.

«Δεν επιτυγχάνουμε τίποτα δίνοντας διαρκώς περισσότερα χρήματα, χωρίς την προώθηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων», επαναλαμβάνει με νόημα.

Επίσης, εμφανίστηκε κατηγορηματικά αντίθετος στην πιθανότητα μιας νέας αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, καθώς κάτι τέτοιο «θα υπονόμευε εκ νέου την αξιοπιστία του ευρώ» και προσθέτει: «Αυτό πρέπει να το αποφύγουμε. Πρέπει να βρεθούν άλλες λύσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ