Χόρεψε Swing στην πλατεία Συντάγματος - iefimerida.gr

Χόρεψε Swing στην πλατεία Συντάγματος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φόρεσε τη φούστα σου την κλαρωτή και την κορδέλα στα μαλλιά, πάρε ένα lollipop και κατέβα στη διαδήλωση στο Σύνταγμα, στο σιντριβάνι θα γίνει πάρτι! Η ομάδα Shim Sham FlashMob διοργανώνει ένα ξεσηκωτικό πάρτι στην καρδιά της «αγανακτισμένης» διαδήλωσης και δίνει μια διαφορετική ματιά στα γεγονότα της περιόδου. Οι χορευτές του γκρουπ θα σε πιάσουν αν περνάς αδιάφορος να χορέψεις μαζί τους. Το ‘50s νταβαντούρι θα λάβει χώρα στο σιντριβάνι της πλατείας και θα διαρκέσει μόνο για 3-4 λεπτά, όσο δηλαδή ένα τραγούδι. Μετά από αυτό, το γκρουπ που θα έχει μαζευτεί θα ανηφορήσει προς την πλατεία Θησείου.

Το χορευτικό έχει προγραμματιστεί για τις 7:45 -ακριβώς!- ενώ κατά τις 8 η ομάδα θα μαζευτεί στα McDonalds για να κινηθεί προς Θησείο. Εσύ θα λείψεις από το πιο αναπάντεχο swing των αγανακτισμένων;

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.athenslindyhop.com/301

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ