Ζωδιακή υπερευαισθησία - iefimerida.gr

Ζωδιακή υπερευαισθησία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Πέμπτη των ζωδίων είναι εδώ. Ένα καλό εξάγωνο μπορεί να είναι μια καλή αρχή αλλά και το έναυσμα να πας παραπέρα.

Κριός

Το συναίσθημα το φοράς στο δεξί σαν κόσμημα. Από την άλλη φοβάσαι τόσο να σε ρωτήσουν τι ώρα είναι, μήπως συνειδητοποιήσεις ότι εκείνη η ώρα δεν σε καταδέχεται. Πρέπει να πάρεις τα ρίσκα σου, που σημαίνει ότι πρέπει να ανακτήσεις πάλι έλεγχο στις καταστάσεις και στα πρόσωπα που σε πολιορκούν.

Ταύρος

«Μα το εξάγωνο» λες με αγανάκτηση και θέλεις κάπως να εξαργυρώσεις τη συναισθηματική υπερχείλιση με τα μετρητά στο χέρι. Μην βιάζεσαι. Ο κόσμος θα γίνει πιο χαμογελαστός μόλις αρχίσεις κι εσύ να χαμογελάς. Έτσι όπως είσαι κατηφής, πώς περιμένεις τα πράγματα να πάρουν πιο βολικό σχήμα;

Δίδυμος

Κάτι πας να κάνεις όμως αμέσως μετά κάνεις τα διδυμίσια σου και οι άλλοι δεν έχουν πλέον αντοχή για άλλα. Αυτό πρέπει να λάβεις υπόψη σου: καλά και άγια όλα, αλλά δεν έχουν όλοι ούτε την αντοχή σου ούτε το κέφι σου.

Καρκίνος

Πνίγεσαι μέσα στα ρηχά νερά του συναισθηματισμού σου. Πάλι, δηλαδή, μια απ’ τα ίδια. Σταμάτα, sweetie, να θέλεις τόσο πολύ να αναγνωριστεί το όνομα και η φήμη σου. Κάνε καλά τη δουλειά σου και όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν. Που σημαίνει ότι όσο βιάζεσαι μόνο θα σκοντάφτεις. Αντιλαβού;

Λέων

Το πήγαινες έτσι, τώρα χρειάζεται να το πας αλλιώς. Εντάξει, δεν είναι η πρώτη φορά που πρέπει να στρίψεις το τιμόνι. Από το να το κάνεις θέμα είναι καλύτερα να το κάνεις επιδέξια και να μην καταλάβει κανείς τίποτα. Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, διορθωτικές κινήσεις λέγονται αυτές.

Παρθένος

Η αγία οικογένεια ακόμα σε πονοκεφαλιάζει. Όλο σου ζητάει, όλο δίνεις, στο τέλος νιώθεις άδειος. Η ερώτηση παραμένει η ίδια: Πότε θα βάλεις τα όριά σου; Και στον έρωτα το ίδιο ισχύει. Ή δώσε και μην γκρινιάζεις ή μη δίνεις, χωρίς όμως να έχεις ενοχές.

Ζυγός

Αλλιώς τα σχεδίαζες και αλλιώς έρχονται, όμως δεν σου έφταιγε κανείς που κανόνιζες χωρίς τον ξενοδόχο. Στο χέρι σου είναι να φτιάξεις τα πράγματα και να κάνεις μια αρχή πάνω σε μια καθαρή δυνατότητα του εαυτού σου. Για αρχή, πριν κάνεις οργανωμένα σχέδια, βεβαιώσου ότι και οι άλλοι είναι μέσα.

Σκορπιός

Το πήρες απόφαση: Καλύτερα να καίγεσαι, παρά να σβήνεις. Έτσι δίνεις «καύσιμα» στον ερωτισμό, και ήταν να μην αρχίσεις να δίνεις, γιατί τώρα δεν σταματάς. Πάλι έχεις κίνδυνο να χάσεις το μέτρο. Πάλι έχεις τον κίνδυνο να κινηθείς αυτοκαταστροφικά στο όνομα μιας μεγάλης ερωτικής φούντωσης. Δεν είναι κακός ο ενθουσιασμός, κακό είναι να βιάζεσαι και να προτρέχεις.

Τοξότης

Κάπως αρχίζεις να οριοθετείς τα πράγματα και τις καταστάσεις. Το εξάγωνο Δία Ποσειδώνα σε ευνοεί με το παραπάνω, έτσι μετά από πολύ καιρό λες: Είμαι αυτός που θέλω να είμαι. Έτσι, και δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου. Οκ, είναι μια καλή αρχή για να βάλεις όρια, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνεις με άγαρμπο τρόπο και να χάσεις στο τέλος πόντους.

Αιγόκερως

Η μέρα είναι καλή για να προωθήσεις τα φιλόδοξα σχέδιά σου, και όταν λέμε να προωθήσεις δεν εννοούμε να τα επιβάλεις στους άλλους ή να τους καπελώσεις με αυτά. Προσπάθησε με τον δικό σου τρόπο να τους εμπνεύσεις και μετά όλα θα γίνουν χωρίς ιδιαίτερη ανηφόρα.

Υδροχόος

Τα οικονομικά σου παίρνουν λίγο τα πάνω τους. Όχι ότι γίνεται κάτι θεαματικό, αλλά τουλάχιστον καταφέρνεις κάπως να ελέγξεις τις διαρροές. Συναισθηματικά, νιώθεις πιο έτοιμος να παραδεχτείς τα λάθη σου και να συνεχίσεις.

Ιχθύες

Η μέρα είναι πολύ καλή, ο Δίας σχηματίζει μια πολύ ευνοϊκή όψη, κι εσένα σ’ αρέσει (επιτέλους) η όψη σου. Γενικά το «αρέσω, παιδί μου, αρέσω» θα σε συνοδεύει όλη τη μέρα και όλη τη νύχτα, αρκεί να θυμάσαι ποιος είσαι, γιατί θα είναι λίγο φαιδρό να είσαι μαρίδα και να συστήνεσαι σαν καρχαρίας, και μετά να αναρωτιέσαι κι από πάνω γιατί δεν έπεισες κανέναν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ