Λήγει σήμερα η προθεσμία για τον ΟΠΑΠ - iefimerida.gr

Λήγει σήμερα η προθεσμία για τον ΟΠΑΠ

Λήγει σήμερα η προθεσμία για τον ΟΠΑΠ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταληκτική είναι η σημερινή ημέρα για την αγορά του ποσοστού που κατέχει το Δημόσιο στον ΟΠΑΠ, καθώς εκπνέει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος που είχε δοθεί από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.

Το ελληνικό Δημόσιο κατέχει ακόμα το 33% του ΟΠΑΠ, για το οποίο έχουν εκφράσει ήδη έντονο ενδιαφέρον μεγάλες εταιρίες διεξαγωγής στοιχημάτων τόσο από τον ελληνικό χώρο όσο και από το διεθνή. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το ποσοστό του κράτους αποτιμάται στα 1,6 δισεκατομμύρια ευρώ.

Αγκάθι, ωστόσο, είναι το γεγονός πως προχθές αποφασίστηκε η φορολόγηση των κερδών των παικτών με συντελεστή 10% από το πρώτο ευρώ, ενώ πριν λίγο καιρό η κυβέρνηση είχε αποφασίσει τη φορολόγηση των μεικτών κερδών της εταιρίας με συντελεστή 30%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αποκρατικοποιήσεις ΟΠΑΠ ΤΑΙΠΕΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ