Ο Βενιζέλος «κόβει» από το ΙΣΤΑΜΕ τον Σκανδαλίδη - iefimerida.gr

Ο Βενιζέλος «κόβει» από το ΙΣΤΑΜΕ τον Σκανδαλίδη

Ο Βενιζέλος «κόβει» από το ΙΣΤΑΜΕ τον Σκανδαλίδη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληραίνει τη στάση του απέναντι στους βουλευτές που δεν συντάχθηκαν με την κομματική γραμμή και δεν ψήφισαν το «Μνημόνιο 3» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ειδικά για τον Κώστα Σκανδαλίδη, που απείχε της ψηφοφορίας κύκλοι της Ιπποκράτους τονίζουν ότι είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να είναι πλέον πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ.

Ωστόσο διαφορετική είναι η στάση που φαίνεται να κρατά ο Ευάγγελος Βενιζέλος απέναντι στον Μίμη Ανδρουλάκη ο οποίος το πρωί της Πέμπτης, αφού την Τετάρτη ψήφισε το πολυνομοσχέδιο, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από το ΠΑΣΟΚ.

Από το περιβάλλον του κ. Βενιζέλου λένε πως η στάση που επέλεξε να κρατήσει ο κ. Ανδρουλάκης είναι υπεύθυνη και χαιρετίζουν τόσο για τη θετική του ψήφο, όσο και για την πειθάρχησή του στην απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κινήματος.

Θετική είναι και η στάση που κρατούν απέναντι στην επιλογή του Μίμη Ανδρουλάκη να θέλει να παίξει έναν συνθετικό και ανεξάρτητο ρόλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ