Αηδόνης υπέρ Λοβέρδου: Ας μην κάνουμε ότι δεν συμβαίνει τίποτα - iefimerida.gr

Αηδόνης υπέρ Λοβέρδου: Ας μην κάνουμε ότι δεν συμβαίνει τίποτα

Αηδόνης υπέρ Λοβέρδου: Ας μην κάνουμε ότι δεν συμβαίνει τίποτα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπέρ του Ανδρέα Λοβέρδου τάσσεται ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρηστος Αηδόνης. Σε ανάρτησή του στο Facebook υπενθυμίζοντας την τοποθέτηση που έκανε στην τελευταία συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος ο κ. Αηδόνης σημειώνει πως «δεν μπορούμε να είμαστε κλεισμένοι στο κέλυφος του δικού μας μικρόκοσμου και να παριστάνουμε οτι δεν συμβαίνει τίποτε».

«Στην τελευταία συνεδρίαση της ΚΟ επεσήμανα οτι πρέπει να εγκαταλείψουμε το πεδίο της αδράνειας που νομοτελειακά μας οδηγεί στην καθίζηση. οτι δεν μπορούμε να είμαστε κλεισμένοι στο κέλυφος του δικού μας μικρόκοσμου και να παριστάνουμε οτι δεν συμβαίνει τίποτε και οτι κανένας δεν έχει δικαίωμα με την σιωπή του να ανεχθεί μια πορεία συντριβής», αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Η παράταξη συρρικνώνεται και είναι ώρες ευθύνης. Οσοι ξαφνικά σήμερα ανακαλύπτουν οτι το μέλλον του ΠΑΣΟΚ διασφαλιζεται με την συμμετοχή του σε μια τρικομματική κυβέρνηση απλά εξαντλούν και τα τελευταία αποθέματα ανοχής του δημοκρατικού κόσμου» συνεχίζει ο βουλευτής και καταλήγει: «Και ακόμη όσοι πιστεύουν οτι υπάρχει απεριόριστος χρόνος για να εξαντλήθουμε σε μια ατέρμονη συζήτηση για την ανασύσταση της παράταξης απλά γίνονται συνεργοί στην πορεία της παρακμής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ