Η Κάμερον Ντίαζ διατηρείται σε φόρμα της κάνοντας καθημερινά σεξ - iefimerida.gr

Η Κάμερον Ντίαζ διατηρείται σε φόρμα της κάνοντας καθημερινά σεξ

Η Κάμερον Ντίαζ διατηρείται σε φόρμα της κάνοντας καθημερινά σεξ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το βρετανικό Elle φωτογραφήθηκε η Κάμερον Ντίαζ και στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφηση αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό της άψογης σιλουέτας της.

Η ηθοποιός, μπορεί να έχει μπει στην 4η δεκαετία της ζωής της, όμως συνεχίζει να θεωρείται ένα από τα καλύτερα κορμιά του Χόλιγουντ. Όταν η δημοσιογράφος του περιοδικού τη ρώτησε αστειευόμενη τί καίει περισσότερες θερμίδες, 30 λεπτά χορού, ή 30 λεπτά σεξ, η ηθοποιός απάντησε: «Εξαρτάται από το είδος του σεξ που κάνεις. Κάντε και τα δύο μέσα στη μέρα, Αυτή είναι η συμβουλή μου για ένα τέλειο κορμί».

Υπενθυμίζεται ότι η Ντίαζ έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι ενάντια στις πλαστικές επεμβάσεις, και προτιμά να διατηρεί την εμφάνιση και τη σιλουέτα της με υγιεινή διατροφή και καθημερινή σωματική άσκηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ