Ανεπιθύμητο πρόσωπο η Μέρκελ στην Πορτογαλία - iefimerida.gr

Ανεπιθύμητο πρόσωπο η Μέρκελ στην Πορτογαλία

Ανεπιθύμητο πρόσωπο η Μέρκελ στην Πορτογαλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Persona non grata χαρακτηρίζουν τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ οι Πορτογάλοι καλλιτέχνες που υπογράφουν ανοιχτή επιστολή ενόψει της επίσκεψής της στη Λισσαβώνα την ερχόμενη Δευτέρα.

Η Γερμανίδα καγκελάριος θα έχει κατ' ιδίαν συναντήσεις με τον Πορτογάλο Πρόεδρο Ανιμπαλ Καβάκο Σίλβα και τον Πορτογάλο πρωθυπουργό Πέντρο Πάσος Κοέλιο με τους οποίους θα συζητήσει τις μεταρρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν προκειμένου να ξεπεράσει την κρίση η πορτογαλική οικονομία. Επίσης, η κυρία Μέρκελ που θα συνοδεύεται από Γερμανούς επιχειρηματίες θα μιλήσει κατά τη διάρκεια οικονομικού φόρουμ, ενώ θα επισκεφθεί και το εργοστάσιο της Volkswagen.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση, την οποία μεταξύ άλλων υπογράφουν η συγγραφέας Αλίς Βιέιρα, ο σκηνοθέτης Αντόνιο Πέντρο Βασκονσέλος, ο ιστορικός Φερνάντο Ρόζας και ο κοινωνιολόγος Αντόνιο Πέντρο Ντόρες, η κυρία Μέρκελ είναι πρωτεργάτης του νεοφιλελεύθερου δόγματος που καταστρέφει την Ευρώπη και για το λόγο αυτό ετοιμάζουν ήδη εκδηλώσεις για την... υποδοχή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πορτογαλία 'Ανγκελα Μέρκελ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ