To tweet του Ομπάμα που έγραψε ιστορία - iefimerida.gr

To tweet του Ομπάμα που έγραψε ιστορία

To tweet του Ομπάμα που έγραψε ιστορία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξασφαλίζοντας μια ασφαλή πλειοψηφία 270 μεγάλων εκλεκτόρων, ο Μπαράκ Ομπάμα αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, παραμένοντας για άλλα τέσσερα χρόνια στο Λευκό Οίκο. Μεταξύ άλλων, ο 51χρονος Πρόεδρος ευχαρίστησε και όλους τους φίλους του στο twitter για την υποστήριξή τους, με ένα tweet που πέρασε στην ιστορία.

«Αυτό έγινε χάρη σε σας. Σας ευχαριστώ... Είμαστε όλοι μαζί σ' αυτό. Έτσι κάναμε την εκστρατεία, και αυτοί είμαστε. Σας ευχαριστώ –ΒΟ» ήταν το ευχαριστήριο μήνυμα του Ομπάμα, ο οποίος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Τέσσερα ακόμη χρόνια», ποστάροντας μια φωτογραφία που αγκαλιάζεται με τη σύζυγό του Μισέλ.

To tweet του Ομπάμα που έγραψε ιστορία | iefimerida.gr 0

Το συγκεκριμένο αυτό tweet έγινε retweeted περισσότερες από 300.000 φορές μέσα σε μόλις μία ώρα, και πέρασε στην ιστορία του twitter ως το πιο δημοφιλές μήνυμα μέχρι στιγμής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ