Οι υπάλληλοι της Βουλής απείλησαν να τινάξουν στον αέρα την συζήτηση για το Μνημόνιο με απεργία - iefimerida.gr

Οι υπάλληλοι της Βουλής απείλησαν να τινάξουν στον αέρα την συζήτηση για το Μνημόνιο με απεργία

Οι υπάλληλοι της Βουλής απειλούν να τινάξουν στον αέρα την συζήτηση για το Μνημό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο αέρα κινδύνευσε να τιναχθεί η συνεδρίαση και η ψηφοφορία για το Μνημόνιο 3 από την αντίδραση των υπαλλήλων της Βουλής οι οποίοι στο άκουσμα νέων αλλαγών στα μισθολογικά τους ανακοίνωσαν απεργία.

Μετά την αλλαγή της τελευταίας στιγμής που έκανε ο κ. Στουρνάρας σε διάταξη του νομοσχεδίου που αφορά τους μισθούς τους, οι υπάλληλοι του Κοινοβουλίου ανακοίνωσαν ότι από τις 7 και μετά θα ξεκινούσαν απεργία σε όλους τους τομείς.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο, με φωνές και απειλές από τους υπαλλήλους στους διαδρόμους ενώ σύσσωμα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης ζήτησαν την απόσυρση της τροποποίησης. Τελικά, μετά από ολιγόλεπτη διακοπή και υπό τον κίνδυνο να τιναχθεί η συνεδρίαση στον αέρα, ο υπουργός ανακοίνωσε ότι αποσύρει προσωρινά τη διάταξη. Δεσμεύτηκε όμως ότι θα την επαναφέρει τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ