Χωρίς αντίτιμο κάθε Τετάρτη τα νοσοκομεία για άπορους και ανασφάλιστους - iefimerida.gr

Χωρίς αντίτιμο κάθε Τετάρτη τα νοσοκομεία για άπορους και ανασφάλιστους

Χωρίς αντίτιμο κάθε Τετάρτη τα νοσοκομεία για άπορους και ανασφάλιστους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκφράζοντας έμπρακτα την αντίθεσή τους στο «εισιτήριο» των 25 ευρώ που προβλέπει το πολυνομοσχέδιο για την εισαγωγή των ασθενών τα νοσοκομεία αποφάσισαν να δέχονται με ελεύθερη είσοδο μία ημέρα της εβδομάδας εκείνους που ανήκουν στις κοινωνικές ομάδες.

«Μόνο διεστραμμένα μυαλά θα μπορούσαν να έχουν συγγράψει τις ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο Μνημόνιο, που έρχεται σήμερα προς ψήφιση στη Βουλή και αφορούν τις νέες δραματικές επιβαρύνσεις στους ασθενείς», ήταν τα λόγια του προέδρου της Ενωσης Νοσοκομειακών Γιατρών, Δημήτρη Βαρνάβα, ο οποίος πρόσθεσε ότι επιδίωξη της κυβέρνησης είναι να καταστήσει τα νοσοκομεία απροσπέλαστα για τους φτωχούς και αδύναμους.

Από την πλευρά του ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος κάνει λόγο για την κατεδάφιση των κοινωνικών, ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ